Dressing & Dip,  Opskrifter

Salsa Dip

Denne uge på bloggen er dedikeret til tacos
Den faste læser vil vide at jeg elsker tacos, guacce og alt der minder om!

I sidste uge blev jeg gentagne gange reddet af en portion tacokød fra køleskabet, en avokado, salsa dip og lidt salat. Det er et super nemt og hurtigt måltid – og nemt at preppe til

Og derfor er bloggen for en tid omdannet til en hyldest til tacos og alt der hører dertil 🖤

Vi starter i dag med en hjemmelavet Salsa Dip – den er mindst lige så god som det du kan købe og så indeholder den intet tilsat sukker – modsat langt de fleste du kan købe.
Det er super nemt og hurtigt at lave – og ikke at forglemme, langt billigere end det købte. WinWin!

Salsa Dip – stærk

Antal: 4 personer

Ingredienser:

  • 400 g. hakkede tomater
  • 50 g. løg
  • 20 g. grønne jalapenõs (Jeg brugte de grønne fra Santa Maria)
  • 1 fed hvidløg
  • Salt

Start med at lade de hakkede tomater dryppe af i en meget fintmasket si eller i et stykke ostelærred.
I en optimal verden ville jeg bruge lækre, friske solmodne tomater, men jeg kan ikke tåle frisk tomat og derfor bruger jeg hakkede tomater.

Pil løg og hvidløg og hak det fint.

Skær jalapenõs ud i mindre stykker.

Put de hakkede tomater, jalapnõs, hvidløg og løg i en foodprocessor og kør meget kort. Tjek konsistensen og kør igen, hvis du synes den er for grov. Jeg kan bedst lide min chunky, så derfor får den kun meget kort i foodprocessoren.

Smag til med salt.

Så nemt – og så lækkert!

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *