Fyldte portobello svampe
Jeg hoppede ikke med på erstat burgerbollen med portobello svampe bølgen og er derfor igen igen last mover.. jeg ved det!
Men endnu værre er det måske at det ikke er mere end et par dage siden at jeg lavede fyldte portobello svampe for første gang?!? HAHA
Men nu har jeg altså gjort det og det er jo lækkert tilbehør.
Jeg synes også sagtens de kan stå alene som forret – eller som forret med en enkel grøn salat on the side.
Jeg faldt tilfældigt over en bakke lækre, store og økologiske svampe i Netto og måtte have dem med hjem.
Da jeg jo ikke havde planlagt dette måltid, blev svampene fyldt med det jeg lige havde i køleskabe og have.
Men det gjorde det bestemt ikke mindre lækkert!
Hvis du er i tvivl, så elsker jeg både svampe og persille? *G*
Portobello svampe med persille og ost
Antal: tilbehør eller forret til 4
Ingredienser:
- 4 store portobello svampe
- 3 fed hvidløg
- 70 g flødeost (f.eks. Philadelphia)
- 2 store håndfulde persille
- 50 g ost (jeg brugte en lagret cheddar)
- Salt
- Peber
Tænd oven på 185 grader varmluft
Bræk stokken af svampene og rens både stok og svamp grundigt.
Hak stokkene fra svampene fint.
Skyl og tør persillen grundigt og hak den efterfølgende.
Pil hvidløg og hak også disse fint.
Riv osten fint.
Bland flødeost, persille, hvidløg og de hakkede stokke. Vend til sidst den revet ost i blandingen også. Gem lidt af osten til oven på svampene.
Smag blandingen til med salt og peber og put blandingen i dine svampe.
Drys med det sidste af osten og bag dem i ovnen i 20-25 min.