Alt det andet

Min mad-uge i billeder

Sidste weekend lavede jeg en stor oksemørbrad og den har præget hele ugens måltider.. Jeg vil skåne jer for alt for mange billeder mad med oksekød og forsøge at vise lidt af hvert som sædvanligt.

Æg og ost på hjertesalat – nem og hurtig morgenmad

Ugen har som sagt budt på lækker oksemøbrad – og sådan en kan bruges til utrolig mange ting.
I løbet af ugen har jeg spist den med rester af de lækre Flødekartofler goes chinese som nedenfor, i salat, i en sandwich.. og indrømmet – bare som den er lige fra køleskabet.. Jeg er en sucker for rødt kød!

Oksemørbrad, salat af grønt, “flødekartofler” og persilledressing på terrassen

Det er da lidt retro at spise toast til morgenmad – er det ikke?
Jeg nød i hvert fald denne og alle de dejlige minder der fulgte med

Oopsies med hamburgerryg og ost – et glas saltvand og et par æg on  the side

Ugen bød også på en del dejlige soltimer og derfor nød jeg selvfølgelig også en af de helt vildt lækre Licorice meets raspberry is. Åhh – de er altså gode

Lakrids is med frysetørrede hindbær – FARLIGT gode *G*

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *