Alt det andet

Burger Mania

En anmeldelse ud fra et KETO perspektiv

Jeg har aldrig tidligere spist på Burger Mania og da jeg forleden skulle spise sammen med en kammerat blev vi enige om, at prøve Burger Mania.
Mit kulhydratspisende jeg ville have ELSKET stedet.
Det gjorde jeg nu også stadig selvom jeg ikke længere spiser kulhydrater – jeg synes konceptet er fedt.
Det er et lille, men lækkert sted. Burgerne skiller sig ud fra de almindelige, måske efterhånden lidt kedelige, burgere. Der er selvfølgelig mulighed for at købe side orders, milkshake og… Ben & Jerry is eller shakes!

Jeg bestilte en Chickenmania og udelod de ting jeg – af ene eller anden grund – ikke spiser – og bestilte derudover salsa og løgringe til.

Men hov – løgringe er ikke KETO, tænker du måske?
Tja – i min verden er der ikke noget der er KETO og ikke-KETO. Det er ikke den møde jeg anskuer KETO på – når jeg spiser KETO, så er mit fokus at holde mig på 20-30 kulhydrater dagligt. Jeg bestemmer selv, hvad mine kulhydrater består af – og der er helt bestemt forskel på gode og mindre gode valg, men det vigtige for mig er at valget er mit. Og her valgte jeg 2 løgringe til – fuldt bevidst om, at jeg så havde brugt dagens kulhydrater på et måltid…

Min kammerat bestilte en Cheesemania og Cajun pomfritter med parmesan.

Sådan beskriver Burger Mania sig selv;

BurgerMania opstod ud fra tanken om den enkelte lækre burger med de helt rigtige råvarer.
Grundtanken var at lave en burger, hvor der ikke var sparret på kødet, en burger med friske grøntsager, en burger hvor vi med god samvittighed kan sige, at kvæget er blevet behandlet ordentligt.

Vi serverer derfor 100% dansk oksekød, og vi handler grønt hos de lokale udbydere.
Vi sylter selv løg samt pickles, vores bøffer serveres i luftige brioche boller,
og du kan altid afslutte oplevelsen med en old school Ben & Jerry milkshake.

Kort og godt – hos os handler det om burgere lavet med masser af kærlighed og god samvittighed.

Kæmpe plus for at de handler lokalt og jeg synes også der var fint med kød i min burger, men min kammerats bøf var ikke større end normalen – så på det punkt må jeg sige det var so-so.

Selve stedet er lækkert indrettet og de formår at skabe en meget intim og hyggelige stemning. Vi sad udenfor – også kæmpe plus for muligheden for at spise ude.

Jeg smagte selvsagt ikke deres milkshakes eller is, så det vil jeg undlade at udtale mig om.

Jeg var desværre lidt ukoncentreret, da jeg bestilte og overså at kyllingen var paneret og endte derfor med at få dobbelt op på “panering. Jeg havde besluttet mig for at jeg gerne ville bruge dagens kulhydrater på at få løgringe i burgeren. Det var en streg i regningen, at der også var panering på kødet, men oh well… jeg tænkte det nok skulle gå.
Det gjorde det desværre ikke og i timerne efter måltidet havde jeg det virkelig skidt i maven og følte mig utilpas. Jeg løste det dog med masser af fedt og salt og så gik det alligevel, men træls at skulle have det sådan. Og det er på INGEN måde noget Burger Mania kan klandres for.

Både salsaen og løgringene var vildt lækre – og kyllingen saftig – så thumbs up for den del!

Min kammerat – som ellers er inkarneret fan af et andet burger sted i byen – fortalte at burgeren smagte rigtig godt, bollen var lækker og blød, bøffen saftig og pomfritterne var han også svært begejstret for.

Det er nemt at spise hos Burger mania selvom du spiser KETO (eller LCHF). de fleste burgere kan gøres KETO venlige ved at bede om, at de laver burgeren uden bolle. Der var ingen himlen med øjnene eller følelsen af, at de synes jeg var mærkelig, når jeg bestilte uden bolle.
Der er desværre ikke alternativer til pomfritterne, men dem kan man jo altid vælge at lade være med at spise.

Jeg vil dog ikke sige, at jeg blev mæt af måltidet – de havde glemt både min mayo og avokadocreme, men da jeg først opdagede det, da halvdelen af burgeren var spist undlod jeg at gøre noget ved det. Men en klat mayo og avocadocreme havde helt sikkert gjort noget for mæthedsfølelsen, men jeg tror stadig ikke jeg ville blive mæt. Næste gang må jeg kigge lidt mere på side orders – haha

Jeg vil dog stadig sige at – alt i alt – var besøget hos Burger Mania ok og jeg tror sagtens jeg kunne finde på at komme igen og smage en af deres andre burgere… og denne gang være lidt mere vågen *G*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *