Alt det andet

Min mad-uge i billeder

Endnu en uge er gået – en uge, hvor jeg har haft travlt med at skrive eksamensopgave til det kursus jeg har gået på i de sidste 6 uger.

Jeg elsker at lave skriftlige fremstillinger, så jeg har faktisk nydt at sidde og skrive opgave selvom det jo aldrig er så sjovt at skulle til eksamen. Eksamen er i næste uge og derefter håber jeg at jeg får lidt ro på igen til at kunne komme i køkkenet og lave mad der inspirerer mig – og ikke bare lave mad for at overleve *G*

Ugen har budt på følelser fra hele følelsesregisteret – endnu en gang .. jeg overvejer seriøst at bure mig inde i lejligheden og ikke komme ud igen før næste år.
Jeg har brug for ro.. eller måske bare lethed!

Jeg har brug for at være mig, være sammen med mennesker, hvor jeg bare kan være mig og lave skøre og fjollede Annemette ting!
Være spontan, drikke lidt for meget vin på en almindelig tirsdag, købe skøre og unødvendige ting, skråle med på Barbiegirl og.. ja – bare være mig.
Men samtidig har jeg også brug for at reflektere over, hvad der sker i mit liv lige nu, hvilke følelser jeg rammes af og hvorfor..

Og derfor lavede jeg en aftale med min ældste og bedste ven.
En gåtur med ham gør mig altid i godt humør. Der er ingen der kender mig som han gør og der er ingen jeg kan snakke om alt med, som jeg kan med ham.
Vi har ind i mellem lange perioder væk fra hinanden, men uanset hvor længe vi er fra hinanden tuner vi os ind på samme kanal på få minutter.
Vi kan grine og græde sammen – være fjollede og alvorlige – være dybe og være overfladiske.. ja, bare være i hinandens selskab – det er så rart, trygt og nemt.
Jeg håber for alle at de har sådan en ven 🖤

Madmæssigt har jeg som sagt spist for at overleve mere end jeg har følt mig inspireret. Dagens første måltid har igen i denne uge været højdepunktet på min dag – aftensmad har som regel været noget fra lakeret i fryseren og ellers har jeg glemt at tage billede af det *SUK*

Der har ikke været særlig meget KETO med vin over ugen, men til gengæld sluttede den med KETO og kulhydrater 💔

Chiagrød med passionsfrugt, ristede hasselnødder og kakaonibs – søde vafler med smør og ost – avokado – æg og te med kokosolie som altid *G*

Jeg elsker at gøre lidt ud af det første måltid jeg spiser – der er bare noget hyggeligt over at sætte sig til rette med et måltid der er kræset om. Og så behøver det faktisk alligevel ikke at tage mere end 10 minutter.
Men bare det at du bruger en pæn tallerken, anretter det fint og bruger en serviet gør en stor forskel.
Jeg elsker mine dagens første måltider!

Hjertesalat, røget laks og en hurtig rørt mayo med rejer og krydderier på vafler

Til gengæld får jeg tit spist dagens næste og sidste måltid ret sent og derfor er det mere overlevelse end nydelse – som det også ses af dette måltid *G*

Aspargessuppe
Bolle med smør, ost og rød peber og et par salt-lakrids mandler

Jeg har leget lidt med at lave is man faktisk kan scoope efter det har været 8 fryseren. Mine ispinde smager vildt godt – hvis du spørger mig! Men jeg ville gerne ind i mellem kunne sidde i sofaen med en skål is.
Det her første forsøg gik ok, men det kan selvfølgelig slet ikke sammenlignes med den italienske is jeg plejede at lave pre KETO tiden

Ude og spise

Min søster inviterede noget modvilligt på mad den ene dag – heldigvis spiser hun også KETO og derfor er det nemt at spise sammen

Søde vafler med ost, smør og rød peber – spejlæg – agurk og min nye yndlings te fra Pukka
Små buttede pandekager med Sukrin sirup Gold – bacon – avokado – æg – søde vafler med ost og smør – te med kokosolie

Jeg har længe villet afprøve om Sukrins Sirup Gold kunne gøre det ud for ahornsirup, eller bare sirup på tykke pandekager – a la amerikanske pandekager med sirup.
Det kan det bestemt – nøj, det var lækkert! Der er nu visse fordele i at tillade sødestoffer i ens kost *G*

Chiagrød med blåbær, kokosflager og kakaonibs – bolle med leverpostej og agurk

Man må være kreativ, når man ikke er i eget køkken *G*

Romantisk tudefilm og Ben&Jerry

Tja… et billede siger mere end 1000 ord 💔

Røræg med agurk og rød peber

Sådan kan et dagens første måltid også se ud, når man bestemt ikke er inspireret og bare ikke har lyst til noget…

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *