Min mad-uge i billeder
Min uge har været præget af lidt kedelige praktiske opgaver, en masse gåture og mad..
For en gangs skyld er der lidt variation i den mad jeg har spist – og jeg tror faktisk ikke at jeg har spist risengrød en eneste gang i den her uge *G*
Jeg har før skrevet om at jeg forsøger at komme ud og gå hver dag – både for at få lidt frisk luft og motion, men især for at forsøge at få lidt lys i den her mørke tid 💛
Det lykkedes mig faktisk næsten at komme ud hver dag, men desværre er det ofte, når solen er gået ned. Det gør dog bare at jeg nyder de gange, hvor det lykkes mens solen er fremme ekstra meget.
Som forleden hvor jeg fangede dette billede af de kontraster der lige nu er i vejret.
Jeg afsluttede et kursus i december og blev desværre syg et par dage før jeg skulle til eksamen og skulle derfor til re-eksamen.
Den eksamen har hængt over mig lige siden og har bare suget al energi og overskud ud af mig siden slutningen af december *SUK*
Men nu er det overstået!
Udover at det var så fedt at få af vide, at jeg er pisse dygtig var det også så dejligt at mærke at skuldrene faldt ned, hvor de skal være da det var overstået.
Og så fedt at udfordre Janteloven – jeg er bare ikke så god til det der med at man ikke må være stolt af de ting man gør – og prale lidt!
JEG FIK 12!!!
Så jeg pralede lidt på de sociale medier – ligesom jeg også gør her *G*
Men nu til ugens mad billeder
I perioder får jeg den vildeste lyst til toast – eller det er vel egentlig ikke toast, når jeg helst vil undvære skinken.. Men en Oopsie med ost og så en tur i toasteren – det kan bare noget. Nemt og simpelt 🖤
Annemette anno 2020 udfordrede sig selv på mange punkter – vi fortsætter i 2021. Denne gang med lever *oh rædsel og skræk*
Jeg har ikke spist lever siden min mor forsøgte at snyde det med i hjerter i flødesauce, da jeg var helt lille barn.
Men.. jeg må jo indrømme at lever på den her måde faktisk smager ret ok!
Jeg blev træt af at vaflerne altid skal smage lidt af ost og lod mig inspirere til at prøve noget nyt. Disse er med creme fraiche og lidt hasselnøddemel for at få en mere brødlignende konsistens.
Jeg synes faktisk de minder ret meget om brød om end de jo aldrig bliver helt så sprøde som vafler lavet af mel.
Endnu en ny ting jeg har udfordret mig selv med.. camembert og brie.
Det har jeg altid påstået at jeg ikke kan lide.
Sig det ikke til nogen, men jeg elsker det! *G*
Vaffel a la tøm køleskabet, men overraskende velsmagende
Den her type dagens første måltid tror jeg aldrig jeg bliver træt af. Det tager max 10 minutter at lave og du kan variere det i uendeligheder 🖤