Blomkål,  Fugl,  Jul,  Opskrifter

Brændende kærlighed a la and

Jeg havde taget andebryst op af fryseren forleden fordi jeg ville eksperimentere med en ret jeg ville kunne servere juleaften i stedet for det klassiske and-brunsovs-kartofler koncept. Men da jeg skulle til at tilberede maden havde jeg ikke længere lyst til den slags mad. Faktisk havde jeg hele dagen gået og haft lyst til noget med blomkålsmos.

Og hvad gør man så?
Tja, når man er mig prøver man sig bare frem og det slog mig at brændende kærlighed vel lige så vel kan være med and som med bacon (eller kylling som jeg også kan finde på at lave det med)

Det ene tog det andet og inden længe stod jeg med denne ret – brændende kærlighed a la and – det smager forrygende, hvis du spørger mig og det er en ny måde at bringe and i spil i mit hjem, men det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det.

Udover at det smager godt, så er det også nemt og hurtigt at lave – og det giver store plusser i min bog!

Det er vel egentlig mere en ide end en opskrift, men uanset hvad, så får du den her

Brændende kærlighed a la and

Antal: 2 personer

Ingredienser:

  • 200 g andebryst
  • 200 g løg
  • 1 portion blomkålsmos
  • Smør til stegning
  • Salt
  • Peber

Ordn og skær løgene i ringe. Steg dem i rigeligt smør på en pande.

Rids skindet på anden og steg det 1 min på hver side ved høj varme. Derefter skruer du end til middelvarme og steger det yderligere 2-3 minutter på hver side.

Anret blomkålsmosen på 2 tallerkener.

Fordel løgene oven på blomkålsmosen.

Skær andekødet i tynde skiver og læg dem ovenpå løg og blomkålsmos.

Slut eventuelt af med en skefuld brunet smør.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *