KETO ERFA,  Mit KETO forløb

Serietid

Mit KETO-forløb – Uge 4

Min fjerde uge på KETO var en lidt mærkelig uge med dage, hvor jeg skiftede mellem at grovæde og næsten ikke spise noget.
Den fjerde uge er den uge, hvor flest oplever alle de gode ting ved KETO for alvor og også her, hvor mange oplever en næsten uendelig energi.
Men sådan blev det bestemt ikke for mig *G*

Jeg har vekslet mellem at spise 600 kcal dagligt og 2100 kcal dagligt – begge dele er meget unormalt for mig. Som du ved, hvs du har fulgt med i denne serie, så har jeg logget min mad i den første lange tid af mit KETOforløb og jeg ligger som oftest på 1300-1500 kcal dagligt.
Det er ikke noget jeg bevidst gik efter, men det var bare der min krop som oftest var tilfreds.

Hvad årsagen til det vekslende kalorie indtag har været ved jeg ikke, men jeg kan se at jeg har logget flydende/blød morgenmad 4 af 7 dage og jeg tænker det måske kan have noget med det at gøre. Jeg bliver bare ikke så mæt af det flyende og/eller bløde morgenmad og derfor spiser jeg ofte mere i løbet af dagen.

Jeg oplevede i denne periode at have tunge ben for første gang – jeg har læst om betontunge ben, men havde indtil nu ikke oplevet det selv.
Jeg var på besøg hos mine forældre den ene dag og de har en 13-14 trins trappe mellem etagerne i deres hus. Jeg skulle ikke op og ned af den trappe mere end 2 gange så var mine ben færdige – og ikke bare lidt færdige – HELT færdige! Jeg tror aldrig jeg har mærket mine ben syre til på denne måde før – og jeg har nu ellers dyrket en del forskellig motion

Mit humør var rigtig godt i denne uge og jeg havde fin energi, men som jeg også nævnte i starten af dette indlæg, oplevede jeg slet ikke den der vilde uendelige energi som jeg har læst om. Måske jeg bare er langsommere end andre?
Jeg synes faktisk – når jeg kigger tilbage og ser på mine noter, at jeg har været lidt bagefter ift. de ting andre typisk oplever (i teorien i hvert fald)

I slutningen af uge 4 har jeg tabt mig 4,2 kg, hvilket jeg var rigtig tilfreds med.
Jeg har spist vildt lækker mad – undgået (raffineret og tilsat) sukker og har max spist 20-30 g kulhydrater dagligt. Jeg føler på ingen måde sult eller føler det er hårdt.
Den indre dialog om, hvorvidt jeg skal spise (især) chokolade er nærmest ikke eksisterende. Jeg vil faktisk gå så vidt og sige at jeg slet ikke tænkte på chokolade i denne uge – GYS! *G*

Jeg bemærker at jeg skar væsentligt ned for mellemmåltiderne i denne uge. Det er på daværende tidspunkt ikke rigtig et fokuspunkt for mig, men jeg skærer alligevel helt intuitivt ned på mellemmåltiderne. YAY!

Der er ikke så meget at bemærke i denne uge – jeg kan se ud fra mine noter at jeg trives og nyder den ro det giver i både krop og sind, men derudover har jeg ikke noteret mig nogle særlige ting.

Næste uges indlæg kommer til at handle om søvn og om at sove elendigt selvom man spiser KETO – stay tuned

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *