Hotdog med sauerkraut og sennep
Rundt omkring i de danske haver syder pølserne i øjeblikket på grillen
Sommeren er kommet og er der noget vi danskere elsker, så er det netop sommer, sol og pølser *G*
Jeg så for mange år siden en undersøgelse i af en af de store aviser – hvis jeg husker rigtigt viste den undersøgelse at hver dansker i gennemsnit spiser 3 kg pølser om året.. Ja, du læste rigtigt – 3 kg!
Det er lidt vildt at tænke sig..
Derfor synes jeg også at det er vigtigt at slå et slag for at vælge en god kvalitetspølse. Sørg for at vælge en pølse med masser af kød og helst så lidt e-numre og andre mere eller mærkelige ting der kan findes på ingredienslisten
Nå – til pointen – jeg lavede forleden denne hotdog med sauerkraut.
Simpelt, men smagen af den let røgede pølse, sauerkraut, sennep og de både søde og syrlige løg er bare lækker
Hotdog med sauerkraut og sennep
Antal: 2 pers
Ingredienser:
- 4 pølser (jeg bruger pølser med mindst 90 % kød)
- 4 oopsier
- 100 g løg
- sauerkraut
- Syltede løg
- Smør til stegning
- 2 tsk sennep
- 1 tsk mayo
- 1 knsp hakket rosmarin (frisk)
- 1/4 tsk hvidløgspulver
- salt
- peber
Start med at blande dressingen – mayo, sennep, rosmarin og hvidløgspulver røres godt sammen og smages til med salt og peber
Ordn løget og skær det i ringe. Steg ringene bløde og gyldne i smør
Steg pølserne gyldne og sprøde i resten af smørret fra de bløde løg
Varm oopsierne i ovn, på pande eller brødrister (jeg bruger Tefal Snack Collection med panini jernet)
Smør oopsierne med dressingen, løg pølsen i og put sauerkraut og lidt mere dressing på.
Slut af med de to slags løg – velbekomme!