Oopsies
Hvis du allerede spiser KETO eller LCHF kender du helt sikkert også allerede Oopsies – eller Skybrød, som nogen også kalder dem.
Der findes et utal af opskrifter på dem derude – jeg har ikke prøvet andre end denne – med enkelte justeringer alt efter, hvilke ingredienser der har været i huset

Jeg bruger Oopsien alle de steder, hvor jeg ellers ville bruge brød. I hotdogs, i burgere, under pålæg, til toast osv., men det er slet ikke nødvendigt at bruge brød alle de steder. Men ind i mellem er det bare meget rart med noget rundt om din mad.
Og så er det en rigtig god måde at introducere de lidt mere skeptiske til KETO og/eller LCHF.
Opskriften er fra Jane Faerber.
Jeg udskifter dog gerne Pofiber med loppefrøskaller, hvis jeg ikke har Pofiber og jeg bruger også gerne en ost med smag.
Det giver lidt dejlig variation. Vær dog obs på kulhydraterne, da der er flere i flødeostene med smag.
Oopsie
Antal: 6
Ingredienser:
- 100 g cream cheese
- 3 æg
- ½ tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 1 spsk Pofiber
Tænd ovnen på 150 grader
Del æggeblomme og hvide for sig i hver deres skål.
Pisk æggehviderne stive.
Pisk flødeosten sammen med bagepulver, salt, pofiber og æggeblommerne.
Vend forsigtigt de stive æggehvider i æggeblomme blandingen.
Sæt dejen i 6 klatter på en plade med bagepapir.
Drys evt. lidt sesamfrø eller chiafrø over.
Bag dem i 20;minutter til de er godt gyldne.
Lad dem køle af før du forsøger at fjerne dem fra papiret – lad dem køle af på en bagerist.


Min mad uge i billeder

Porre Bacon Sauce
Du vil muligvis også synes om

Mørbradgryde
oktober 27, 2020
Porre olie
december 12, 2020
9 kommentarer
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback: