Is,  Lækkerier,  Opskrifter

Labre Lakrids Is

Er det blevet for koldt til at spise is? Nej vel – sikke en mærkelig idé jeg lige fik der! *G*

Den trofaste læser ved at jeg elsker is.. som i ELSKER is, men også at jeg elsker lakrids i næsten hvad som helst! Så selvfølgelig skal der også være en lakrids is på bloggen – det er faktisk for galt at den ikke var her som den første is!

Når man spiser KETO og ikke ønsker at benytte sødestoffer er lakridspulver en glimrende måde at søde de ting der skal smage lidt sødt! Og det har jeg benyttet mig af ofte – bare prøv at lave en søgning på lakrids her på bloggen!

Disse is smager meget af lakrids – er du ikke til det kan du bare putte lidt mindre lakridspulver i – de smager stadig fantastisk.

Det er vigtigt at du bruger rålakridspulver og ikke lakridspulver lavet af lakridsrod – det smager bare ikke rigtig godt!
Rålakridspulver kan efterhånden fås i langt de fleste supermarkeder – selv på Fyn!
Men ellers kan det helt sikkert bestilles online

Labre Lakrids Is

Antal: 4-5 almindelig størrelse is

Ingredienser:

  • 3 dl fløde
  • 2 ½ spsk lakridspulver
  • 90 g æggeblomme (svarer ca. til 3 stk)

Pisk æggeblommerne luftige – gerne så de er næsten hvide.

Pisk fløden let sammen med lakridspulver

Vend forsigtigt flødeblandingen i æggeblommerne.

Put massen i dine forme og put dem i fryseren. Giv dem mindst 5 timer i fryseren – og gerne natten over.

SPIS – OG NYD! 🖤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *