Alt det andet,  KETO ERFA,  Mit KETO forløb

Serietid

Mit KETO forløb

I den næste tid vil jeg poste et ugentligt indlæg om mine erfaringer og oplevelser med KETO uge for uge.
Jeg vil fortælle om det jeg har mærket, oplevet og set gennem de første 15 uger af mit forløb med KETO.

Jeg har valgt – hudløst ærligt – at dele mine erfaringer med jer fordi jeg selv ind i mellem sad med en følelse af at være alene og ikke at være i stand til at forstå og tolke alle de signaler min krop kom med.

På trods af at jeg har fulgt Jane Faerber i en del år efterhånden, enten helt- eller delvist har udelukket kulhydrater fra min lost af flere omgange, har ikke mindre end 5 bøger om KETO – OG er en ivrig læser på nettet – synes jeg at jeg har manglet noget/nogen at kunne spejle mig i.
Jeg har manglet et sted, hvor jeg har kunnet læse om andres erfaringer med KETO i detaljer og fra uge til uge – ja, jeg ville nok have syntes at det var dejligt at have det fra dag til dag, men det er måske også at gå for meget i detaljen *G*

Jeg vil dele mine op- og nedture og jeg vil forsøge at forklare, hvorfor der er sket de ting der er sket og hvorfor min krop sender de signaler den sender.
Jeg har i hele perioden logget mine måltider på MyFitnessPal og noteret hvordan min dag har været. De data vil jeg kigge på, analysere og forsøge at holde dem op mod det jeg har følt og søge måske at finde et mønster eller en forklaring.
(Jeg er jo ikke uddannet akademiker for ingenting. HAHA)

Jeg har løbende noteret, hvis der har været ændringer og/eller noget jeg undrede mig over ift. det fysiske, min mentale tilstand, energi, appetit, cravings og søvn.
Og det er de emner som I vil kunne læse om i mine indlæg – her vil det bare ikke være generelle beskrivelser, men mine oplevelser gennem 15 uger.

Jeg håber at mine ugentlige indlæg kan inspirere jer der går og tager tilløb til at tage springet til KETO, at det vil få jer der er nye i KETO til at føle jer set og hørt og at I garvede KETO folk vil tænke tilbage og sige “Nå ja, det er da rigtigt – det var sådan det føltes”

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *