Alt det andet,  Personligt

Min mad uge i billeder

Åhh det har været en mærkelig og lang uge!

Jeg har været så træt, så træt og har egentlig bare haft lyst til at gemme mig bag ned lukkede gardiner, men har ikke haft mulighed for det – eller har i hvert fald ikke taget muligheden endnu..

Jeg kan ind i mellem få det sådan, når der bare er for mange ting der roder indeni mig – og det gør alt lige i øjeblikket, desværre ikke på den gode måde..
Men det kommer jeg måske tilbage til en anden dag – lige nu skal det hele bare bearbejdes stille og rolig.

Det er den særlige sensitive del af mig der kommer i spil i sådanne perioder – jeg både elsker og hader denne side af mig selv.

Kender du til at være særlig sensitiv?
Jeg synes denne beskrivelse er så fin – om end den er på et meget overordnet niveau.

Alle mennesker er jo sensitive, vi er det bare i forskellig grad og på forskellige områder. Men 15-20% af alle danskere er fra fødslen særligt sensitive og påvirkes i højere grad end andre af fx lys, lugte, lyde, smerte, tidspres, uro, forandringer og andre menneskers stemninger. Deres nervesystem bearbejder alle stimuli mere dybt end gennemsnittet, og de bliver hurtigere overstimulerede og overvældede og kommer derved lettere ud af balance.

PSYKIATRIFONDEN

Hvis du vil læse mere om det kan du følge linket oven over

Men.. nu til maden – det var jo det vi skulle snakke om i dag *G*

Jeg har lavet en del mad, men det har ikke rigtig været fordi jeg havde lyst og jeg har heller ikke haft den store appetit.

Billederne snyder helt vildt og giver et indtryk af at jeg har spist meget forskelligt mad i denne uge – det er ikke tilfældet!
Jeg har spist mange ens retter og så har jeg spist chokolade og lakridsmandler – og masser af det.. Og jeg har tænkt mig at blive ved..
Altså medmindre ugen spontant bliver meget bedre her i de sidste timer af ugen *SUK*

Bearnaise, broccoli og fyldt kalkunbryst
Agurk med skinke og ost + avokado med chorizo + æg. Saltvand og te med kokosolie on the side
Knækbrød
Taco suppe
Salat med laks, rejer, mayo og avokado

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *