Grød,  Lækkerier,  Opskrifter

Cremet Chiagrød

Den opmærksomme læser har nok efterhånden fanget at jeg er svært begejstret for chiagrød, men også at jeg ikke synes det mætter nok.

I et forsøg på at putte lidt mere mæthed i har jeg rørt chiagrøden med fløde.

Jeg synes det var et hit og den mættede bestemt også mere end min normale chiagrød, men det er bare stadig ikke helt det samme som at spise kød-fedt-grønt.
Men ind i mellem tænker jeg det er ok at spise sådan en lækker sag…

Jeg har aldrig selv spist ris a la mande, men jeg forestiller mig at denne minder meget om og jeg skal da helt sikkert prøve den med en gang hindbær sylt senere – og måske endda med kirsebær sylt til jul..
Mmm – det forestiller jeg mig er godt *G*

Jeg har det lidt svært med varme – kan ikke sove, spise eller være til.. Min krop hæver og jeg synes bare det generelt er lidt træls!
Men så kan det være dejligt at forkæle sig selv med en gang kold og cremet chiagrød i en stille stund på terrassen.

Opskriften – hvis man kan kalde det for en opskrift – får du her

Cremet chiagrød

Antal: hovedmåltid til 2 personer eller dessert til 6

Ingredienser:

Pisk fløden let og vend den forsigtigt sammen med chiagrøden. Det er vigtigt at du vender det forsigtigt sammen, da du ellers mister den lækre, lette og luftige fornemmelse i grøden.

Pynt med de toppings du ønsker – husk dog at tænke på dit samlede indtag af kulhydrater for dagen, da toppings hurtigt kan løbe op i mange kulhydrater.

Server i en fin skål eller tallerken og nyd et velfortjent hvil i varmen

Jeg har her toppet med kokossmør rørt med lakridspulver, blåbær, kokos og lidt kakaopulver fra Callebaut.
Kokosmøren bliver hård, når den kommer på den kolde grød, men det synes jeg faktisk var rart – det gav noget til konsistens og tekstur af retten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *