Alt det andet

Min mad-uge i billeder

Åh, hvor har det bare været en mærkelig uge, men på en eller anden måde også en fed uge.

En uge hvor de store tanker har fyldt og dermed har der været – så godt som – intet fokus på mad. Det har været befriende at opleve, at jeg faktisk spiser for at leve og ikke lever for at spise.
Det kan ind i mellem godt virke som om mad, opskrifter, KETO og LCHF er det eneste der fylder i mit liv, men sådan er det faktisk slet ikke.

Nå, men der er ikke super meget interessant mad herfra i denne uge – og de fleste ting har jeg simpelthen ikke taget billeder af, fordi det ville være for mærkelig at vise jer *G*

Ørredsalat med både røget og fersk ørred, hjertesalat, agurk, friske asparges, avokado og rejer

Det har været rart at mærke at KETO er lige så nemt som at snuppe en leverpostejmad, når man ikke har overskud til at stå i køkkenet. Og når maden så også er det meget lækre end en stak rugbrødsmadder – ja, så savner jeg altså ikke rugbrødet. Heller ikke selvom jeg har spist min del – og måske også andres dele af rugbrød i mit liv *G*

Chiagrød med brombær, ristet kokos, vilde blåbær, lidt kakaopulver og kakaonibs

Jeg kan godt mærke at jeg nemt falder tilbage i gamle mønstre, når jeg bliver presset af enten job eller privatlivet.
Jeg falder straks tilbage i tanker om, at det da også ville være meget nemmere lige at hælde noget sukker-chok i en skål og putte mælk på (læs: CocoPops) eller tage et stykke rugbrød og kyle lidt ost eller leverpostej på og så var man videre.

Men fakta er bare, at jeg ved det ikke vil være bedre for min krop, mit humør, min sundhed eller mit generelle velbefindende og derfor gør jeg det ikke.

Heldigvis kan man også sagtens gøre det nemt, når man spiser KETO.

Jeg vil ikke sige det er optimalt at putte så meget “brød og grød” ind i en uge, som jeg har gjort i denne, men helt ærligt.. Hvis alternativet er sukker-chok i en skål eller kedelige rugbrødsmadder – så tænker jeg at der kan puttes rigtig meget KETO venligt brød og grød ind i en presset uge.

Det er ikke det du gør i den enkelte uge eller den enkelte dag, som vælter alt det gode du ellers gør for dig selv. Det er når du begynder at gøre det hver dag eller hver uge, at jeg synes det kommer på afveje.

En hurtig sandwich på jobbet med en rest nakkefilet, grøn salat, avokado og persillepesto

En hapser som jeg tit tyer til, men som ikke ligefrem er lækker at se på. Men den gør det den skal – mætter!

Æg og bacon mayo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *