Pizza vafler af oksekød
Jeg lavede en omgang af de her pizza vafler af oksekød til fryseren i går og kom i tanke om, at jeg ikke har sådan en opskrift på bloggen – det retter vi op på nu *G*

Jeg bruger dem som sandwich og putter en lækker grøn salat og måske lidt topping i mellem – eller som her oven på en gang salat.

Jeg lavede oprindeligt pizza vafler af oksekød for at få en mini pizza snack, men har senere fundet ud af at de går fint som brød eller i en salat
Vaflerne smager af pizza og behøver derfor ikke tilføres mere smag og er lækre bare med noget grønt og lidt lækkert topping – og selvfølgelig din ynglings dip, mayo eller lign.
Pesto ville garanteret også gøre sig godt oven på dem – jeg må prøve med ramsløgpestoen en af dagene!

Opskriften er nem – vær dog opmærksom på ikke at røre dejen for meget, da den så kan blive ret tæt i konsistensen
Pizza vafler af oksekød
Antal: 10 stk (små)
Ingredienser:
- 500 g hakket oksekød
- 50-75 g løg
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk tørret oregano
- 50 g tomatpuré
- 50 g revet cheddar
- 1-2 æg
- salt
- peber
Rør alle ingredienserne sammen
Form 10 kugler eller bøffer (lav dem så de passer til dit vaffeljern)
Steg i dit vaffeljern. Mit siger selv til, når vaflen er færdig, men jeg vil tror det tager 5-7 minutter afhængig af tykkelsen
I mit vaffeljern bliver de ret mørke, men de er ikke brændt på. Jeg mistænker at det er tomatpureen der gør at de ser så mørke ud

Syltede asparges uden sukker

Hindbær skum
Du vil muligvis også synes om

Bacon mayo
september 4, 2020
Min mad-uge i billeder
december 27, 2020