Alt det andet,  Cravings,  Mit KETO forløb,  Personligt

Min mad-uge i billeder

Så gik endnu en uge – en uge som for mit vedkommende har været præget af madlavning – og især udvikling af og test af opskrifter.
Dette vil helt sikkert også være at se i mine billeder fra denne og variation er der derfor heller ikke meget af i denne uge! *G*

Som jeg skrev om i sidste uge spiser jeg ikke længere helt uden sukker og sødestoffer og det kan jeg sagtens mærke på mine vaner – og cravings ..
Jeg har spist chokolade – selvfølgelig med påskud om, at jeg skulle bruge opskriften til bloggen. Men.. halleluja – nøj! hvor har jeg savnet chokolade .. eller det ved jeg faktisk ikke rigtig om jeg har, men NØJ! hvor smager det bare godt. HAHA

Jeg kan tydeligt mærke at jeg har givet lidt slip – det giver mere dialog med mig selv og det giver en lyst til andet end rigtig mad. Jeg tager mig selv i at gå ud og åbne køleskabet selv om jeg lige har spist, jeg skal have længere dialoger med mig selv om, hvorfor det helt sikkert er en god ide at jeg spiser chokolade, lakridsmandler, chiagrød – ja, alt muligt andet end rigtig mad. Jeg har tilmed taget mig selv i flere gange, at synes at det da var meget bedre for mig at drikke en af de lækre Bulletproof kakao med lakrids i stedet for rigtig mad – på trods af at jeg har køleskabet fyldt med rigtig mad, har haft fri fra jobbet og dermed har haft masser af tid..

Jaja – jeg er nok lidt i følelsernes vold i øjeblikket og når jeg så samtidig giver lidt slip, så tænker jeg at det jeg oplever lige nu er helt normalt.
Men om det er ønskværdigt og hvor længe jeg orker at have de her dialoger med mig selv hele tiden – det må tiden vise!

Og nu til ugens mad!

Broccolisalat og kyllingefrikadeller med bacon og grønt – chokolade og macadamianødder – lyn taco salat

Hakkebøffer med grøn salat og en porre/bacon sauce på forskellige dage

Gris Stroganoff med hhv. blomkålsmos og fint snittet spidskål

Taco suppe * 3 – det kan sagtens spises både morgen, middag og aften *G*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *