Hindbær skum
I dag får i en opskrift på hindbær skum – eller det er mere en idé til lækkert fyld oven på pandekager, vafler og lign.
Jeg er flere gange blevet spurgt om fyldet oven på mine pandekager, vafler mm. og derfor tænkte jeg at jeg ville dele opskriften på hindbærskum med jer og lave et hurtigt link arkiv til resten af mine toppings
Hindbær skummet er virkelig nemt og hurtigt at lave. Jeg vælger tit at bruge frysetørrede bær eller pulver, da det dels giver skummet en dejlig tyk konsistens og dels giver mere smag for mindre kulhydrater
Jeg bruger dog også ind i mellem friske bær som jeg koger ind til puré eller sylt
Men til den her opskrift på hindbær skum har jeg brugt frysertørret hindbærpulver
Hindbær skum
Ingredienser:
- 2 dl fløde
- 2 spsk hindbærpulver
Pisk fløden stiv med hindbærpulveret
Jeg bruger tit forskellige former for frugtskum, mine mousser eller nogle af de lækre nøddesmør til topping på vafler og pandekager. Også den mega lækre Nødtella bliver brugt.. måske lidt for meget *G*
Enjoy 🖤
Blåbærskum
Hasselnøddesmør
Hindbærfyld
Hindbærmousse
Hindbærsylt
Kakaomousse sødet med lakrids
Kirsebærsauce
Kokossmør
Kokossmør med lakrids
Mandelsmør
Nødtella
Salmiaklakridsmousse
Eller bare kokosmælk pisket op – se min anmeldelser af kokosmælk her