Proteinrige vafler af kyllingekød
Ind i mellem kan en tidligere brødspiser som jeg savne fornemmelsen af at der er noget under mit pålæg. Måske der er andre derude der har det lige sådan?
I så fald får I her opskriften på mine lækre og proteinrige vafler af oksekød

Jeg bruger vaflerne som snack – altså et hurtigt mellemmåltid, hvis jeg skal på farten eller ikke har fået spist helt nok til et af mine måltider
Eller som jeg før ville bruge en brød-vaffel, altså med pålæg.
I det her tilfælde bruger jeg dog oftest grønt eller ost på dem
Men jeg kan også sagtens finde på at putte mere kød på – og også gerne andre slags kød
Jeg er ikke så sart, hvad det angår, så længe det smager godt *G*
Synes du at vafler af kylling er lige mærkeligt nok? Find mine andre vafler her

Proteinrige vafler af kyllingekød
Antal: 10 stk (halve)
Ingredienser:
- 400 g hakket kyllingekød (7-10 %)
- 2 stængler rosmarin
- 3 dl fløde
- 50 g revet ost
- 2 tsk pofiber
- 1 tsk løgpulver
- Salt
- Peber
Bland alle ingredienser i en røremaskine
Rør ikke mere end højst nødvendigt, da vaflerne godt kan blive tætte i konsistensen
Steg vaflerne i dit vaffeljern.
Jeg har brugt mit vaffeljern til tykke vafler a la Belgiske vafler og har puttet en stor spiseskefuld på hver halvdel


Stærk oksekøds pizza

Cremet karry sauce
Du vil muligvis også synes om

Hindbær mousse
januar 14, 2021
Serietid
juli 22, 2020