KETO ERFA,  Mit KETO forløb

Serietid

Mit KETO-forløb – uge 13

I denne uge havde jeg 3 dages ferie på Langeland med min søster og niece – den eneste ferie jeg havde i år, men det er selvvalgt og eftersom jeg pt. arbejder som vikar, så tilpasser man jo sin ferie efter det antal vagter der ligger *G*

Vores ferie foregik i et lille, helt fantastisk sommerhus som min søster og niece låner hvert år og har gjort i en del år efterhånden.
Det er et dejligt sommerhus, men det er et meget primitivt sommerhus.

Jeg havde inden jeg tog derover overvejet, hvordan jeg skulle kunne lave min KETO mad derovre og om jeg overhovedet ville kunne lade være med at spise 100 is, slik og kager – for det hører jo til, når man hygger

Men alle mine bekymringer blev gjort til skamme – dels fik vi super lækker mad alle dagene og dels spiste jeg fuldstændig som jeg plejer. Det hjalp måske lidt at min søster også spiser KETO – dog ikke så striks som jeg, men det hjælper, når dem man er sammen med ikke spiser is, slik, kager og brød hele tiden.

Faktisk viste mine dage i det primitive sommerhus at der ikke findes noget bedre og mere simpelt at lave der end netop KETO.
Fordi KETO netop er så simpelt – kød, grønt og fedt og så har du et måltid! Men det var først rigtig i sommerhuset at det gik op for mig, hvor nemt det kan være og hvor simpelt man kan lave det.
Så sidder du derude og tænker at det hele virker kompliceret og faktisk lidt besværligt – så tror jeg at du ligesom jeg gjorde – overtænker det hele lidt. Lad være med det – det er slet ikke nødvendigt!

Nå, men derudover så er jeg jo langt ud over KETOflu og eventuelle bivirkninger generelt ved KETO.
Men jeg mærker heller ikke de store JUHUU oplevelser – forstået på den måde at jeg ikke længere går og kniber mig selv i armen over, hvor fantastisk det er at sove så dejligt, at mærke en kæmpe energi i kroppen osv. Men det er der jo stadig – det er bare blevet en almindelig tilstand, hvis man kan sige det sådan.

Jeg kan se i mine noter at jeg i den her periode er gået ned i mængden af salt og nu drikker et glad med 3/4 tsk. 2 gange dagligt. Det tænker jeg er en naturlig udvikling af at have fået tilpasset sit saltindtag gennem maden og at min krop er fuldt ud tilpasset til fedtforbrænding.

Total afslapning langt væk fra civilisationen og midt i “den vilde natur
ELSKER DET! Her lader jeg mentalt op 🖤

Jeg kan ydermere se, at jeg har noteret at vægten siger -8 kg, så selvom jeg selv tænkte at jeg ikke skulle tabe mere end et par kg., så er min krop åbenbart ikke enig.. og den havde sgu nok ret *G*

Sidst, men ikke mindst kan jeg se i mine noter at træningen stadig går rigtig fint og jeg oplever stadig ikke problemer med at træne – og det er jo helt fantastisk. Jeg træner i et center med cirkeltræning og træner jo derfor ikke højintensivt eller med intervaller. Havde jeg stadig løbet – og løbet mine hårde intervaller er det ikke sikkert at jeg havde samme positive oplevelser.
Men det må jo .. måske.. komme an på en prøve, når jeg engang har noget der ligner en form igen!

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *