Blomkålsvafler
En rest sørgelig blomkål og en fløde der er ved at være for gammel.. blev til blomkålsvafler – og de er mega gode, hvis jeg selv skal sige det og det skal jeg jo *G*
Jeg kan godt lide ind i mellem at spise noget der minder om brød – eller i det mindste bare er andet end et salatblad under min mad – og her synes jeg at vafler er genialt.
Og endnu mere genialt, hvis der så tilmed kan komme både godt med fedt-protein-grønt i vaflerne – og det må vi sige der er her

Jeg savner ind i mellem fornemmelsen af et stykke lunt – eller ristet brød med smør og ost og der dur salatblade bare ikke.
Og det er altså uanset, hvor inkarneret KETO menneske jeg er – eller hvor optimistisk jeg ser på tingene.
Salatblad med smør og ost kommer aldrig i nærheden af brød+smør+ost, men her kommer vaflerne også ind og gør jobbet.
Og det bedste af det hele synes jeg faktisk er, at jeg ikke føler at jeg har spist brød – jeg føler ikke at det trigger min “Åhh jeg elsker morgenbrød fra yndlings bageren med…” vanen.
Så disse vafler er ren winwin for mig – giv dem en chance!

Nå ja – og så er de vildt nemme at lave. Kan det blive bedre?
Blomkålsvafler
Antal: 7-8 vafler
Ingredienser:
- 250 g hytteost
- 2 dl Pofiber
- 2 dl fløde
- 7 æg
- 1½ tsk salt
- en rest blomkålsmos eller blomkålsris
Tænd for dit vaffeljern.
Put alle ingredienserne i din blender eller foodprocessor og kør til du har en ensartet masse.
Put en passende mængde dej i vaffeljernet. Lad vaflerne få lang tid ellers smuldrer de fra hinanden, når du åbner jernet. De skal have mindst 5 minutter (eller til lampen lyser grønt) i mit vaffeljern.
Jeg fik ikke vejet, hvor meget blomkål jeg havde, men det er ret nemt at justere mængden, så prøv dig frem


Serietid
Du vil muligvis også synes om

At gøre noget godt for sig selv
august 21, 2020
Min mad-uge i billeder
december 27, 2020
2 kommentarer
Pingback:
Pingback: