KETO ERFA,  Mit KETO forløb

Serietid

Så ramte vi den ottende uge på KETO og vi er gået ind i juni måned – en måned der bød på dejlige sommerdage og lyst til mindre mad og flere is *G*
Det var også en måned der indbød til at være mere udenfor og smide lidt af overtøjet!

Som nævnt ovenfor så giver de lyse timer og lidt varmere temperaturer mig automatisk lyst til mindre mad og lettere retter. Og det er også det jeg ser, når jeg kigger min madlog igennem.

Jeg har de fleste dage spist en sen morgenmad eller som jeg ynder at kalde det – dagens første måltid – og aftensmad. Der er flere grunde til at jeg kalder det dagens første måltid.
For det første fordi jeg i starten havde svært ved at acceptere at jeg kunne spise aftensmad til morgenmad. Men også fordi jeg jo ikke spiser om morgenen. De fleste dage spiser jeg første gang mellem kl. 12-14 – nogle dage endnu senere.
Så hvorfor ikke bare kalde det frokost?
Fordi min mærkelige hjerne ikke kan finde ud af at frokost skal være det første jeg spiser på en dag.
Og sidst, men ikke mindst – jeg har svært ved at mine måltider skal defineres som værende det ene eller andet fordi det skaber nogle billeder oppe i mit hoved, som ikke stemmer overens med det jeg så spiser. Der er jo ikke meget morgenmad over en salat med ørred. rejer og mayo, vel? Ikke i min verden i hvert fald og så crasher det i min hjerne *G*
Så derfor – dagens første måltid!

Jeg har de fleste dage spist mellemmåltider, men hvor mellemmåltiderne før kunne bestå af noget man kan betegne som værende trøst – f.eks. flæskesvær, så består mellemmåltiderne nu mere af hapsere af rigtig mad – et æg med mayo, agurk med paté eller en skive ost og skinke.

Jeg har i denne uge noteret at jeg følte mig mæt hele tiden og at jeg ikke var på toilet dagligt.
Da jeg jo havde læst flere steder at én af bivirkningerne i starten kunne være diarré eller forstoppelse tænkte jeg at jeg måtte have forstoppelse. Bestilte nogle afføringspiller hjem og tog dem.. og der skete ikke en skid! *G*
Konklusionen må altså være at man godt kan spise så lidt, at der ikke er noget der skal ud igen.. før efter nogle dage i hvert fald!
Om det er sundt? Det må jeg være dig svar skyldig på, men jeg tænkte jeg ville dele denne oplevelse med jer, hvis der sidder andre der oplever det samme og føler sig lidt alene..

Som jeg indledte med, så giver de længere dage lyst til at være ude og mærke naturen og den øgede aktivitet hos både dyr, planter og mennesker 🖤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *