Dressing & Dip,  Opskrifter,  Tilbehør

Porre olie

Det er vel ikke så meget en opskrift, som det er en idé… Men ikke desto mindre har flere spurgt, hvad jeg har lavet olien til den her suppe af og derfor får I her opskriften

Du kan lave olie med næsten alt – det giver et godt pift til maden og ser jo også brand godt ud!

Her har jeg brugt porre fordi det passede til suppen, men eksperimenter og prøv dig frem

Porre olie

Ingredienser:

  • 75 g porre
  • Olivenolie
  • Salt

Ordn og skyl porren godt, så du ikke får jordrester med. Lad den dryppe godt af efterfølgende.
Brug det mørkegrønne af porren – det giver den fineste farve

Blend porren med den mængde olivenolie du synes – prøv dig frem med lidt af gangen. Konsistensen afhænger af hvad du skal bruge olien til.
Skal olien bruges til at dyppe brød i skal konsistensen være tykkere end, hvis olien skal bruges til at dryppe oven på suppe.

Smag til med salt

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *