Ko,  Opskrifter

Grønne Tacos

Som I kunne læse i går er denne uge en hyldest til tacos – hvorfor?
Ganske enkelt fordi det smager fantastisk, er nemt at tilberede – eller preppe til!

Denne opskrift er inspireret af Jane Faerbers, men jeg har ændret en del i ingredienserne, så det passer til mine smagsløg.
Jeg har dog beholdt hendes navn på retten, da jeg synes det beskriver retten så fint.

Grønne tacos

Antal: 4 personer

Ingredienser:

  • 500 g. hakket oksekød (jeg bruger 8-12%)
  • 2 spsk. stødt spidskommen
  • 2 spsk. stødte koriander
  • 1 tsk. chiliflager
  • 30 g. smør
  • Salt

Smelt smørret i en gryde ved middel varme, tilsæt chiliflagerne og lad dem stege med et øjeblik inden du tilsætter kødet. Lad det brune lidt og tilsæt stødt spidskommen og stødte koriander. Lad det simre med krydderiet et par minutter.

Herefter skruer du op på høj varme og holder godt øje med kødet. Kødet smager bedst, hvis det bliver godt brunet af.

Smag til med salt.

Server kødet i salatblade. Herudover skal du bruge guacce eller luksus guacamole, revet ost og salsa dip.

Jeg plejer at putte lidt kød på et salatblad, revet ost, guacamole og slutte af med Salsa Dip, men der er mange forskellige måder at gøre det på, så find frem til den måde du synes er den bedste.

Jeg plejer at spise det meget simpelt, men der er jo mange andre lækre ting man kan stille på bordet. Det kunne f.eks. være jalapanõs, agurk i tern, forskellig peberfrugt i tern, ærter og majs (hvis man spiser (liberal) LCHF) og en masse andet.

Man kan også lave osteskaller at servere det i – den opskrift får I på fredag!

Hvad putter I på jeres tacos?

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *