Persille dressing
Som I jo før har læst her på bloggen, så elsker jeg persille – og det er heldigt for jeg har så meget i haven, at jeg snart ikke ved, hvad jeg skal gøre med alt det *G*
Jeg har før lagt denne persillepesto på bloggen og selvom jeg elsker pesto, så vil jeg også ind i mellem gerne have en tyndere dressing til mine salater – og en lidt anden smag.
Jeg har lavet denne i flere versioner, men jeg syne selv at dette er den bedste udgave jeg hidtil har lavet, så den vil jeg gerne dele med jer

Jane Faerber har bidraget med inspirationen til denne dressing, men som altid har jeg ladet mig inspirere og har derfor taget noget fra eller lagt lidt til, så det passer til mine smagsløg.
Denne dressing er frisk og syrlig. Jeg bruger den mest til grønne salater. Skal den være lidt mindre syrlig og mere cremet blander jeg den ind i mellem med en fuldfed creme fraiche eller mayo – alt efter hvad kølskabet lige byder på
Persille dressing
Antal: 2-3 dl afhængig af hvor tynd du ønsker den
Ingredienser:
- 1-1½ dl god olivenolie (jeg foretrækker en mild olie)
- 2 store håndfulde persille
- 1 spsk. æblecidereddike
- 1 lille fed hvidløg
- Citronsaft fra 1 lille eller ½ stor citron
- Salt
Pil hvidløg og ordn persillen.
Put olivenolie, persille, hvidløg, citronsaft og æblecidereddike i en blender og blend til ensartet konsistens.
Smag til med salt og tilsæt evt. mere citron, hvis du ønsker en mere syrlig dressing.
Tilsæt mere olivenolie, hvis du ønsker en tyndere dressing.


At gøre noget godt for sig selv

Min mad-uge i billeder
Du vil muligvis også synes om

Fat Head Pizza
oktober 16, 2020
Min mad-uge i billeder
august 9, 2020