Dagen Derpå Burger
Flere har skrevet og spurgt hvad der var i den kæmpe burger jeg postede på Instagram den 1. januar – og det vil jeg da gerne dele med jer 🖤
Det er ikke så meget en opskrift, men mere en idé til sammensætningen af en protein og fedt spækket burger til at komme tilbage på sporet efter at have indtaget en del kulhydrater nytårsaften – og hen over jul og nytår generelt.

Dagen Derpå Burger
Antal: 2 personer
Ingredienser:
- 2-4 håndfulde blandet salat (jeg brugte en rest fra nytårsaften)
- 4-6 spsk baconmayo
- 8 skiver stegt bacon
- Jalapenõs i skiver
- 500 g hakket oksekød (min 8-12 % fedt)
- 125 g cheddar
- 2 løg
- Syltede rødløg
Pil løgene og skær dem i ringe – lav bløde løg på en pande med godt med smør
Form kødet til 4 bøffer og steg dem på panden fra før
Skær cheddaren ud i skiver og put oven på bøfferne, så de kan smelte mens bøfferne får de sidste par minutter på panden

Anretning
Læg salaten på midten af en tallerken
Herefter den første bøf – baconmayo – jalapenõs
Bøf nr. 2 kommes oven på og herefter bacon i skiver, bløde løg og syltede rødløg
Server gerne med kold kakao for et helt perfekt dagen derpå måltid


Min mad-uge i billeder

Året der gak..
Du vil muligvis også synes om

Min mad-uge i billeder
december 27, 2020
Kan jeg spise ude?!?
juli 11, 2020