Ko,  Nytår,  Opskrifter

Dagen Derpå Burger

Flere har skrevet og spurgt hvad der var i den kæmpe burger jeg postede på Instagram den 1. januar – og det vil jeg da gerne dele med jer 🖤

Det er ikke så meget en opskrift, men mere en idé til sammensætningen af en protein og fedt spækket burger til at komme tilbage på sporet efter at have indtaget en del kulhydrater nytårsaften – og hen over jul og nytår generelt.

Dagen Derpå Burger

Antal: 2 personer

Ingredienser:

  • 2-4 håndfulde blandet salat (jeg brugte en rest fra nytårsaften)
  • 4-6 spsk baconmayo
  • 8 skiver stegt bacon
  • Jalapenõs i skiver
  • 500 g hakket oksekød (min 8-12 % fedt)
  • 125 g cheddar
  • 2 løg
  • Syltede rødløg

Pil løgene og skær dem i ringe – lav bløde løg på en pande med godt med smør

Form kødet til 4 bøffer og steg dem på panden fra før

Skær cheddaren ud i skiver og put oven på bøfferne, så de kan smelte mens bøfferne får de sidste par minutter på panden

Anretning

Læg salaten på midten af en tallerken

Herefter den første bøf – baconmayo – jalapenõs

Bøf nr. 2 kommes oven på og herefter bacon i skiver, bløde løg og syltede rødløg

Server gerne med kold kakao for et helt perfekt dagen derpå måltid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *