Alt det andet,  Personligt

Året der gak..

.. for ja – det har sgu været et lidt gakket år!

Bloggen blev skudt i gang den 2. juli og på de ca. 180 dage bloggen har eksisteret delte jeg 165 indlæg med jer – 165 indlæg som jeg har nydt at skrive.
Nogle har været svære at skrive mens andre har været sjove og dejlige at skrive, men sådan er livet og det afspejler sig selvfølgelig også i en bloggers indlæg.
Bloggen her handler om KETO, men da KETO for mig er en livsstil og ikke bare en kur handler bloggen også om mit liv og det afspejler mine indlæg også.
I nogle perioder er det nemt at leve efter de principper, som min krop er så glad for og i andre perioder er det svært fordi der sker ting i ens eget eller andre tæt på ens liv.
Jeg deler også ting fra mit liv – både med og uden KETO som tema – på både Instagram og Facebook.
Her har der siden bloggens opstart været 244 opslag om bloggen og KETO, men også om mere personlige ting.
Jeg kan godt selv lide at vide lidt om den blogger jeg læser hos og derfor vil jeg også gerne dele lidt af min person med jer – ligesom jeg også godt kan lide at vide noget om jer.
Derfor vil jeg i 2021 fortsætte med at skrive om KETO og livet – helt som jeg også gjorde i 2020 🖤

Jeg har mange ønsker og tanker for bloggen – og håber at kunne implementere nogle af dem i løbet af 2021. Blandt andet vil jeg gerne lave lidt flere serier, hvor jeg over en periode på nogle uger laver et ugentligt indlæg som omhandler et tema indenfor KETO og/eller LCHF.

Jeg spiser naturligvis stadig KETO – og det har i slutningen af 2020 været KETO med vin versionen.. ahh.. måske faktisk helt fra sensommeren, hvis jeg tænker tilbage *G*.
Den giver lidt flere cravings og udfordringer med dette, men ikke mere end at jeg sagtens kan håndtere det og ikke tænker på kulhydrater 24/7.
Desværre trives jeg ikke helt så godt på KETO med vin versionen og derfor tænker jeg at jeg skal tilbage til den strikse KETO. Jeg kan også mærke at der henover december måned har sneget sig flere og flere kulhydrater ind i løbet af dagen – det såkaldte carb creeping.

Professionelt set blev 2020 lidt et møgår for mig – den stilling jeg besatte blev nedlagt og jeg overgik til at være løs vikar. Stadig i et job som jeg elsker, men som er langt fra det jeg er uddannet til.
2020 gav mig dog også indsigter i mig selv på det professionelle plan og især ift. hvad jeg motiveres af og det vil jeg stræbe efter endnu mere af i 2021, så hvem ved – måske der dukker en helt tredje og endnu ukendt mulighed op?

På den private front har 2020 været noget af en rutsjebanetur – og ikke altid af den sjove slags!

Min mor blev ramt af en alvorlig sygdom tidligere på året og min far stoppede ufrivilligt efter 42 år i det samme firma i slutningen af 2020 – begge ting som har givet usikkerhed og ængstelse hos os alle. Selvfølgelig mest hos mine forældre, men vi er tæt knyttet i familien og derfor påvirker sådanne ting også os andre hårdt.
Men vi har også oplevet gode ting med og i familien – vi nåede lige at afholde en fantastisk konfirmation for min niece og være sammen med familien i en uge i sommerferien før det hele blev lukket ned igen. Det er nogle af de ting som har holdt gejsten oppe i løbet af et år, som på mange måder har været svært og.. sgu også lidt gakket!

Jeg har været on/off single i nogle år og har egentligt ikke manglet noget, men har heller ikke sagt “nej tak”, hvis der bød sig noget ordentligt til *G*
Tidligt i 2020 fik jeg af en eller anden grund forvildet mig ind på en dating app – og blev bondefanget til tre måneders medlemskab *SUK*

Den faste læser af bloggen ved at jeg ikke har det godt med madspild. Jeg kan afsløre at jeg heller ikke har det godt med at smide penge ud af vinduet… så jeg gav det der online dating et forsøg – jeg skulle jo alligevel betale for de 3 måneder!
Jeg fik lidt blod på tanden derefter og har forsøgt at være aktivt søgende i 2020 – og det har for mig været langt hårdere og mere gakket end noget jeg tidligere har oplevet!
Tænk sig at man kan sidde og ønske sig tilbage til at være 16 år og skrive kærestebreve der afsluttes med 3 rubrikker, hvor modtageren kan krydse af ved “Ja”, “Nej” eller “Måske”

Det er helt tosset så hårdt det er at stille sig selv til offentligt skue på den måde, at skulle forholde sig til så mange nye mennesker og samtidig være villig til at bære sine følelser lidt uden på tøjet.

Men der er også gode og dejlige ting i det.. Jeg har mødt et par søde og rigtig dejlige fyre, har været på nogle skøre, sjove og underlige dates, følt mig lidt som en 16 årig igen og er blevet mindet om, hvordan et andet menneske kan få alt inden i dig til at boble på den skøreste og dejlige måde – og det er alt sammen ting jeg ikke ville have undværet 🖤

Men jeg ville sandelig gerne have været foruden de oplevelser som stiller mig helt uforstående tilbage – de oplevelser, hvor man vitterlig samler kæben op fra gulvet og oprigtigt tænker: “Hvordan kan et menneske opføre sig sådan overfor et andet menneske?”
Oplevelser hvor man føler at ens person, værdier – eller bare ens væren er ligegyldig, hvis den ikke stemmer 100 % overens med den anden parts og dermed er til besvær

Derudover er min oplevelse desværre at rigtig mange mennesker ikke længere kan finde ud af at opføre sig ordentligt og respektfuldt overfor hinanden.
Respekt for hinandens tid og respekt for hinanden generelt er åbenbart ikke på mode længere. Ligesom det åbenbart heller ikke længere er in at gøre plads til to mennesker i en relation, som ellers defineres af netop at være mere end én…
Så mens alle andre har kæmpet med #MeToo og krænkelser der skete for 10+ år siden – har jeg forsøgt bare at få lov at være mig og være en del af en helhed *G*

De dårligere oplevelser med dating har gjort at jeg pludselig forstår, hvorfor der er ca. 1.600.000 singler i Danmark.
Når der ikke længere er tid eller overskud til at engagere sig i andre mennesker fordi man er sig selv nok, så giver det sjovt nok relationer og forhold der består af… én person

Du sidder måske og tænker at jeg er meget navlebeskuende og har glemt, hvad der er sket i Danmark – og hele verdenen i 2020?
Men det har jeg ikke – slet, slet ikke!
Der er virkelig mange mennesker og virksomheder – ja, hele brancher, der har været ramt af COVID-19 og derfor er der naturligt mange af denne type indlæg rundt omkring på blogs og andet der handler om, hvordan COVID-19 har ændret folks liv i 2020.
Og det kan jeg sagtens forstå fylder hos folk – jeg ville ønske det kunne have været anderledes.

Men for mig personligt har det ikke ændret det store i min hverdag, dels pga. mit job som kritisk funktion og dels fordi jeg har få, men nære relationer som jeg stadig har kunne holde fornuftig kontakt med på trods af afstand.
Og derfor har COVID-19 ikke fået mere plads i min “Året der gak..” beretning

Jeg er ikke typen der formulerer liste op og liste ned med nytårsfortsætter og derfor vil du heller ikke finde den typiske slags her.
Men jeg er heller ikke et menneske der går gennem livet med skyklapper på og bare gør det jeg plejer.

Jeg identificerer de ting i mit liv som jeg gerne vil ændre på og så gør jeg det løbende.. eller i hvert fald forsøger jeg – og ikke kun ved årsskiftet *G*

2020 har gjort at jeg er blevet opmærksom på ting og personer i mit liv, som jeg skal værne mere om.
Ting og personer som jeg skal sætte mere pris på og ting som jeg skal gøre mere af i mit liv.
De fleste af de ting er jeg allerede begyndt på og dem vil jeg selvfølgelig fortsætte med.

Jeg vil dyrke mere motion, slappe mere af, være mere fjollet og grine mere, være med venner og med familien, ikke dvæle ved fortiden, være mere i naturen, elske og blive elsket..

Så 2021 – bare kom, jeg er klar! 🖤

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *