Alt det andet

Min mad-uge i billeder

Jeg elsker broccoli og kan spise det på alle tidspunkter af døgnet og har udviklet en tendens der gør at jeg altid har broccoli i køleskabet.. meget broccoli!
I perioder er broccoli dyrt og derfor har jeg fået en eller anden idé om at jeg ikke kan gå forbi et broccoli på tilbud uden at købe det. Tilbuddet behøver ikke være godt – jeg er bare nødt til at købe det *G*

Det resulterer ind i mellem i at jeg har lidt mange broccoli liggende i køleskabet – som i denne uge, hvor jeg opdager at der ligger 4 stk. og jeg ved at jeg ikke er hjemme og spise flere af dagene. Det gjorde at jeg i et par dage spiste broccoli til de fleste måltider

Normalt ville jeg lave broccoli suppe til fryseren eller en god gang broccoli salat, men jeg har bare lige fået begge dele, så det orkede jeg ikke igen. I stedet blev det helt simpelt – broccoli med brunet smør.
Har du prøvet det? Hvis ikke, så prøv det – det er lækkert

Som sagt har jeg ikke spist hjemme og har haft gæster, så har ikke fået taget billeder af så meget af min mad i denne uge, men derfor vil jeg da gerne dele, hvad jeg har spist i denne uge.

Min mad-uge i billeder
Spejlæg – rød peber – bacon – avokado – brie med chili – te – kokosolie

Jeg ved godt at I ser virkelig mange billeder af forskellige varianter af denne. Men det er vitterlig mit absolutte yndlings dagens første måltid. Det kan varieres så du ikke fornemmer at du stort set spiser det samme hver dag. Det er nemt, hurtigt og mættende.

Jeg elsker det!

Hjertesalat – creme fraiche vaffel – intervalstegt okse cuvette – halloumi – rød peber – avokado – syltede rødløg – bacon – ostechips – smørstegte champignons

En tøm køleskabet burger! Den smagte trods den mærkelige kombi dejligt

Broccoli – tykstegsbøf – bløde løg – brunet smør
Oopsie med spegepølse med ost – rød peber – avokado – camembert – bacon – spejlæg
Broccoli – kylling bryst – brunet smør

Den brunede smør ser ikke særlig brunet ud, men det er den! Billedet snyder. Smørret havde den dejligste nøddeagtige og fyldige smag 🖤

Rød peber – broccoli – spejlæg – brunet smør – chorizo – avokado – camembert – te med kokosolie
Oopsie – ost – broccoli – tyksteg i skiver – kyllingevaffel – paprikamayo – brunet smør

Jeg tror dog alligevel at denne tager ugens pris for mærkelighed. Det samgte fint, men Oopsie med ost og broccoli? Jeg er ikke engang helt sikker på, hvordan jeg fik ideen?
Måske var broccoli pizzaen?

Keto-venligt rugbrød – ost – rød peber – te

Jeg skulle se efter min søsters katte i weekenden og hun var så letsindig at efterlade det nybagte brød fremme – tyvekoster smager bare bedst! *G*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *