Dressing & Dip,  Opskrifter

Bacon mayo

Før jeg startede med at spise efter LCHF (KETO) principperne spiste jeg ikke bacon – synes smagen var salt og generelt for kraftig til mig.. Pre KETO har jeg heller aldrig spist nogen form for dressing eller dyppelse, men det skulle ændre sig.

Jeg synes i starten at det var svært at få fedt nok når jeg ikke spiste mayo og lignende og da jeg heller aldrig har været særligt glad for smør blev jeg en smule udfordret.

Derfor begyndte jeg at øve mig på at spise mayo.. og noget af det jeg kunne komme i tanke om ville overdøve smagen af mayo var.. bacon!

i matematikken verden giver minus og minus plus – det gør det åbenbart også i min verden *G*
I hvert fald har jeg ALTID bacon mayo i køleskabet nu – det er så nemt og lækkert lige at tage en klat til maden, så du er sikker på at blive mæt.

Jeg spiser det f.eks. til en hurtig delle – en hapser! På æg – også en hapser, men det er også rigtig godt som fedtkilden, hvis du f.eks. spiser et lidt kedeligt kyllingebryst og nogle grøntsager.

Bacon mayo

Ingredienser:

5 spsk. mayo (jeg bruger Hellmanns)

2 spsk. bacon fedt

50 g bacon i tern

Steg baconen sprød på panden – lad det køle af og hak det i mindre stykker.

Gem fedtet og lad det køle af.

Når fedtet er kølet af blander du lidt af mayoen i fedtet og rører til det er en ensartet masse. Herefter vender du det resterende mayo i blandingen.

Vend det hakkede bacon i mayo blandingen


En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *