Alt det andet,  KETO ERFA

Hello World!

Første indlæg på bloggen – og så på en dag, hvor jeg craver alt muligt andet end “rigtig mad”, altså gode, mættende og nærende ting *SUK*

Men når nu jeg har besluttet mig for, at bloggen skal i luften i dag – så bliver det sådan – uanset – hvordan min egen dagsform er.

Jeg har hele dagen cravet chiagrød og leverpostejmadder, så det er hvad det er blevet til i dag

Chiagrød af kokosmælk med vilde blåbær, lakridspulver og kakaonibs

Jeg tror at forklaringen skal findes i, at jeg ikke har haft så stor appetit de sidste par dage. Jeg har ind i mellem en dag eller to, hvor kroppen selv tilpasser sig mængden af mad ved at “bede om” få måltider (hvis nogen) og det følges som regel op af en dag med mærkelige cravings. Det er dog ikke sukker eller kulhydratrige ting min krop craver.
Og så længe det ikke er sukker og kulhydrat generelt at min krop craver – så er det er helt ok for mig at lytte til den.

Oopsies med leverpostej (paté) og agurk

Selvom jeg både spiste lidt bær og leverpostej – og faktisk sluttede dagen af med en is, så holder jeg mig under 20 g kulhydrat på hele dagen.

Lakrids is med frysertørrede hindbær

Spørger du mig – er det WinWin.

Jeg får stillet mine krops mærkelige behov og kommer igennem dagen uden at risikere at “sprænge budgettet” – altså kulhydratbudgettet, forstås *G*

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *