Alt det andet

Min mad-uge i billeder

Jeg undskylder på forhånd og kan sagtens forstå, hvis I tænker at nu må hende madbloggeren tage sig sammen og tage nogle ordentlige billeder.. af nogle ordentlige måltider! Men.. som I ved, så var sidste uge sgu lidt hård for mig og denne uge har været endnu en uge i køkkenet og derfor har der bare ikke været så meget tid til “min mad“ og ofte er min mad blevet spist samtidig med at jeg har arbejdet, stående ved køkkenbordet eller klokken alt for sent..

Jeg får enormt travlt i den kommende tid og derfor forsøger jeg at være lidt på forkant, men det resulterer desværre også i at jeg lige nu er mindre på bloggen end jeg gerne vil være – og det beklager jeg! Jeg lover at gøre det bedre snart 🖤

Men derfor får I selvfølgelig et indblik i, hvordan min mad har set ud i denne uge – så kan I altid bruge det til skræk og advarsel *G*

Æg, søde wraps med after eight-ish skum, lidt blåbær og kokosflager, en rugbrødssnack og en kop te med kokosolie on the side
Kødsauce med revet courgette
En hurtig rugbrøds snack efter en god gang morgentræning
Avokado med chorizo, æg, knækbrød med smør, lidt saltmandler og en rest Wanna be Risifrutti – selvfølgelig med min elskede te med kokosolie on the side
En hurtig rest svensk pølseret a la Annemette ved computeren
Vaffel med ost og skinke + lidt rød peber – te med kokosolie on the side
Broccolisuppe med bacon og gl. dags oksesteg skåret i stykker og smidt i en rest sauce

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *