Alt det andet

Min mad-uge i billeder

For første gang i noget tid har min mad uge været rimelig varieret, men til gengæld er der ikke meget appetit i øjeblikket.
Hvorfor?
Tja.. Jeg tænker at mit fokus ligger et andet sted i øjeblikket.. mere om det senere.. måske

Min niece skal konfirmeres i næste uge og jeg har sagt ja til at lave kager til hende – det er lidt af et projekt med 100 macarons i 3 farver med 2-3 slags fyld i hver og en 3 etager lagkage med 5 lag i hver etage.. Og noget i omegnen af… alt for mange roser *G*
Men jeg elsker at bage og pynte – så jeg tænker det bliver hyggeligt trods alt!

Disse laves selvfølgelig på helt traditionel vis med et tons sukker, mel osv. Mit næste projekt må være at lave macarons og kager uden alt det skrammel

En bund af spidskål og hjertesalat – oven på varmrøget færøsk laks med peber, rejer og avokado

I denne uge har jeg som vanligt spist en del fisk – efter jeg ikke længere spiser kedelige rygbrødsmadder til frokost har jeg virkelig fået øjnene op for, hvor lækkert det er med andre ting – og især en god salat lignende ting med fisk og masser af fedt er godt!

Bund af hjertesalat og resten af den varmrøgede færøske laks og rejer rørt med mayo

Jeg fik også som vanlig en del oksekød – der er bare så mange muligheder med det. Hakkebøffer, Tacos, kødsauce… ja – alt du kan tænke dig.. næsten i hvert fald. Her har jeg spist det som en Taco salat

Hjertesalat, taco krydret oksekød, avokado og salsa dip
Kylling brystfilet paneret i parmesan og flæskesvær, broccoli og bacon mayo
Fiberbrød med ost og rød peber – æg og te on the side

Jeg testede i denne uge en købt blanding til et brød fra SUKRIN – anmeldelse kommer senere.

3 slags ost, forskellige snackpebre, bacon, skinke, et par hjemmelavede saltmandler fra aftenen før og æg+te on the side

Jeg sluttede ugen af med et lækkert og mættende “dagens første måltid” efter en weekend med lidt for meget vin..

Og ja – det blev jo så definitivt enden på min sukker- og sødestof frie periode for denne gang, men det var et bevidst valg at drikke vin med en helt særlig person i denne weekend og derfor er det OK!
Jeg er – som I ved – stor fortaler for bevidste valg og dette var et dejligt bevidst valg… 🖤

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *