Alt det andet

Min mad-uge i billeder

Denne uge har været præget af “hurtig” mad, da jeg har haft alt for meget om ørerne – hvilket også afspejles i det jeg vælger at dele med jer i denne uge.

Der er INTET i vejen med hurtig og nem mad, men når ugen stortset kun har budt på mad fra fryseren eller retter sammensat af rester, så begynder jeg at savne et nylavet måltid – jeg må tage revanche i næste uge.. HAHA

Omelet med ost, Serrano skinke og spinat fra haven

Jeg er ikke så glad for omelet – ikke varm i hvert fald – men jeg kan godt lide at der er lidt variation i min morgenmad og derfor prøver jeg forskellige ting af. Jeg kan bedst lide omeletten kold og det gør den jo bare endnu nemmere at “tilberede” om morgenen.. (læs: Hiv ud af køleskabet og spis”)

Chiagrød og æg
“Rest burger” – nakkefilet, hjemmedyrket spinat, kinaradise, gourgette, avokado, persillemayo og Oopsies

Jeg brokkede mig godt nok lige over rester, men havde næsten glemt denne “burger” – den smagte fortrinligt!

Lidt lækkert – KakaoLakridsKokos dessert – beklager, har ikke lige et bedre navn til den *G*

Det har været en hård uge og jeg afprøver lige pt. forskellige typer kokosmælk og derfor blev jeg jo nødt til at lave en dessert *host*

Den smager virkelig lækkert og indeholder hverken raffineret sukker, tilsat sukker eller sødemidler! Kokosmælken jeg brugte var ikke den bedste til det, men så ved jeg at jeg at den kokosmælk ikke skal indkøbes igen – det er også vigtige erfaringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *