Brød,  Fugl

Proteinrige vafler af kyllingekød

Ind i mellem kan en tidligere brødspiser som jeg savne fornemmelsen af at der er noget under mit pålæg. Måske der er andre derude der har det lige sådan?
I så fald får I her opskriften på mine lækre og proteinrige vafler af oksekød

Jeg bruger vaflerne som snack – altså et hurtigt mellemmåltid, hvis jeg skal på farten eller ikke har fået spist helt nok til et af mine måltider

Eller som jeg før ville bruge en brød-vaffel, altså med pålæg.
I det her tilfælde bruger jeg dog oftest grønt eller ost på dem
Men jeg kan også sagtens finde på at putte mere kød på – og også gerne andre slags kød
Jeg er ikke så sart, hvad det angår, så længe det smager godt *G*

Synes du at vafler af kylling er lige mærkeligt nok? Find mine andre vafler her

Proteinrige vafler af kyllingekød

Antal: 10 stk (halve)

Ingredienser:

  • 400 g hakket kyllingekød (7-10 %)
  • 2 stængler rosmarin
  • 3 dl fløde
  • 50 g revet ost
  • 2 tsk pofiber
  • 1 tsk løgpulver
  • Salt
  • Peber

Bland alle ingredienser i en røremaskine

Rør ikke mere end højst nødvendigt, da vaflerne godt kan blive tætte i konsistensen

Steg vaflerne i dit vaffeljern.
Jeg har brugt mit vaffeljern til tykke vafler a la Belgiske vafler og har puttet en stor spiseskefuld på hver halvdel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *