Salte mandler
Hvem elsker ikke smagen af salte mandler – eller nødder generelt? Et er sådan en lille fint indslag til mange ting – velkomstdrinken, snackbordet, i salaten osv., men jeg synes dem der kan købes færdige er hundedyre og så synes jeg det er svært at finde et mærke, som ikke er enten for salt eller ikke smager nok af salt

Hvordan løser vi det? Vi laver da bare vores egne – så er vi også sikre på at de ikke er stegt i olie vi ikke bryder os om og har præcis den mængde salt vi helst vil have. WinWin!
Jeg er lidt ramt af manglende tid i dag, så vi hopper direkte til opskriften!
Salte mandler
Ingredienser:
- 400 g mandler
- 5 dl vand
- 150 g salt – jeg bruger enten Maldon eller himalayasalt
Tænd ovnen på 175 grader
Kog vand og salt op til saltet er helt opløst. Tag af varmen og put mandlerne i. Lad dem trække 30-45 min
Tag mandlerne op af vandet med en hulske eller hæld dem i en sigte. Jo mere vand du får hældt fra – jo kortere tid i ovnen.
Spred dem ud på en bageplade med papir på og giv dem 15-17 min i ovnen


Serietid

Min mad-uge i billeder
Du vil muligvis også synes om

Serietid
september 9, 2020
Irma
august 14, 2020
2 kommentarer
Pingback:
Pingback: