Alt det andet,  Cravings,  Personligt

Min mad-uge i billeder

Så gik endnu en uge – en uge som har betydet farvel til noget og forhåbentlig goddag til noget andet.
En uge som har betydet at jeg har måtte tage valg, som jeg måske ikke har haft lyst til at træffe og har måtte stille mig helt åben og sårbar – bestemt ikke en position jeg bryder mig om!
Jeg bliver ved med at messe for mig selv; “Hvo intet vover, intet vinder” og satser på, at det passer.. i det mindste på et eller andet tidspunkt! *G*

Som I måske har læst jer frem til i andre af mine indlæg, så søger jeg som regel ud i naturen – ud hvor tingene går bare lidt langsommere og hvor intet nødvendigvis er givet, når jeg har brug for at være mig og bearbejde- eller tænke over ting.
Det har jeg ikke haft mulighed for i denne uge og derfor er jeg i stedet gået i køkkenet – også et sted, hvor jeg bare er mig og lader tankerne få frit løb.

Mine billeder i denne uge bærer egentlig ikke så meget præg af at jeg har stået i køkkenet i virkelig mange timer i løbet af ugen, men det er fordi jeg som oftest har nogle glade aftagere af maden og derfor ikke altid er tvunget til at spise det hele selv..
Jeg tænker vi bare lige lader den stå lidt… *G*

Jeg brugte også sidste weekend på at food preppe b.la. en stor culottesteg og har spist virkelig meget culotte i løbet af ugen, men jeg har åbenbart ikke fået taget så mange billeder af lige de måltider.
Ugens mad billeder snyder – jeg har slet ikke spist så varieret som de indikerer, men jeg har spist DEJLIG mad hele ugen 🖤

Fotomad – blomkålssuppe – kødboller i champignonsauce – blomkålssuppe

Det er altid rart at kunne fylde køleskabet med mad, når jeg har været i køkkenet og prøve nye ting af

Dagens første måltid – agurk med skinke og ost, lidt mandler med lakrids, avokado med chorizo og te on the side

Jeg har længe været for sløset med dagens første måltid og er hoppet over, hvor gærdet er lavest – altså sødt og blødt.. Det fik jeg heldigvis vendt igen i denne uge

Rest af dessert fra fotoshoot – hindbærmousse med hindbær, kokos og.. chokolade! Det skriger da KETO om noget.. Ironi kan forekomme – SUK!
Blomkålsvafler med ost, chorizo – lige gnavegrønt og et par æg on the side – endnu et fantastisk dagens første måltid
Pizza!

Jeg har i ugens løb eksperimenteret med Fat Head Dough, som tit bliver brugt til pizza fordi det skulle være noget af det der kommer tættest på at være som konventionel pizza dej. Jeg er dog endnu ikke overbevist! Pizzaen her smagte fantastisk, men der var altså intet sprødhed i den


Chiagrød med hindbær, blomkålsvafler med ost, æg og te med kokosolie on the side

Endnu et fornuftigt dagens første måltid eller… Der er da i det mindste suppleret op med både grønt, protein og fedt!

Blomkålsvafler med varmrøget laks, krabbesalat og rejer
Igen rester fra fotoshoot – pandekager med blåbærcreme og blåbær, chiakækbrød med hvisløgspaté, æg, hindbærchiagrød og te med kokosolie ved siden af 🖤

Jeg plejer at bryste mig af at jeg altid supplerer sødt og blødt med noget fedt-grønt-kød, men.. jeg ved ikke om det ene æg kan klare det hele – det er vidst ikke helt godt *G*

Et par af de måltider jeg spiste med okseculotte – på blomkålsvaffel med bearnaisesauce og lidt grønt og på næste billede med dampet broccoli og bearnaisesauce.

Og sådan kan søndag aften altså også ende, når det har været en tung uge med svære beslutninger og følelserne uden på tøjet… alene med et glas rosé, arbejde og … det værste skrammel af alt – bland selv slik! SUK!

Det er på ingen måde KETO, men det er sådan det er – og det er ærligt!

Lige om snart begynder en ny – og forhåbentlig nemmere uge 🤞

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *