Cravings,  KETO ERFA,  Mit KETO forløb

Serietid

Mit KETO-forløb – uge 9

Denne uge – min niende uge på KETO og helt uden sødestoffer og tilsat sukker – blev lidt af en AHA oplevelse.
Jeg har før skrevet på bloggen om chiagrød, Bulletproof Kakao – og andet søde og bløde måltider. Jeg har fortalt hvordan jeg ikke trives på dem – eller måske rettere, hvordan jeg trives så meget bedre på kød-grønt-fedt.
Denne uge var den uge, hvor dette virkelig gik op for mig og jeg for alvor skiftede fra at tænke at det var synd for mig, at jeg ikke kunne spise chiagrød *G*

Når jeg spiser kød-grønt-fedt til mine måltider føler jeg mig mæt og glad i længere tid. Desuden oplever jeg ikke cravings i løbet af eftermiddagen og jeg oplever ikke at finde mig selv ude i skabene for at kigge efter et eller andet.
Jeg følte en stabil energi og mæthed til aftenmadstid – og ofte til en sen aftensmad.
Og det var den oplevelse der for alvor gik op for mig i denne uge. Det var noget af en AHA oplevelse og gjorde det så meget nemmere for mig ikke at have ondt af mig selv – og/eller at være så tiltrukket af de hurtige, søde og bløde måltider.

Det var også denne uge, hvor jeg for alvor gjorde op med mellemmåltider og jeg er helt overbevist om, at det er fordi jeg droppede de søde, bløde måltider og spiste kød-fedt-grønt.
I starten synes jeg det var virkelig mærkeligt at sidde og spise “aftensmad” til dagens første måltid, men jeg nåede hurtigt dertil, hvor jeg intet problem havde med at spise fisk og skaldyr til morgenmad.. til stor ærgrelse for mine kolleger, som altså syntes det var for mærkeligt! *G*

I denne uge spiste jeg alle dage under min madlogs forventede antal kalorier og følte på intet tidspunkt sult. Jeg spiste et par enkelte is og på trods af det holdt jeg mig stadig under det niveau appen har sat for mig,
Jeg har aldrig spist efter antal kalorier, men synes det er meget sjovt at se, hvad appen synes jeg skal spise – sammenlignet med, hvad jeg faktisk spiser.

På dette tidspunkt havde jeg tabt 6 kg. Der er helt sikkert stadig en masse af det, som er væske, og jeg nød at kunne gå i seng om aftenen uden at føle at mine ben var hævet til dobbelt størrelse.
Jeg hæver tit over hele kroppen i varmen – og det gjorde jeg stadig, men da jeg ikke havde overskydende væske i kroppen var det til at overskue.

Jeg har i denne uge skrevet i mine noter at jeg ELSKER!! at spise på denne måde – og det var en følelse jeg ofte gik med. Jeg kunne gå og blive helt salig, når jeg tænkte på, hvor godt jeg synes jeg havde det (og stadig har – tag ikke tvivl af det).
Jeg nød i høj grad at jeg ikke skulle føle mig draget af en Snickers en sen eftermiddag i Netto – eller tylle en 1/2 L kakao i bilen på vej et eller andet sted hen – bare fordi… Det er sådan en lettelse at være fri for disse dårlige vaner og cravings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *