Alt det andet,  KETO ERFA

Min mad-uge i billeder

Jeg fortsætter fokus fra sidste uges indlæg – nemlig fokus på dagens første måltid.

Som jeg også skrev i sidste uge får jeg mange spørgsmål om dette. Og derfor tager vi lige en uge mere, hvor jeg især viser hvad jeg har spist som dagens første måltid i løbet af den forgange uge.

Ugen bærer præg af at pizzaen er blevet hyldet i anledning af – enten US Nationale Pizza Day eller World Pizza Day. Det kan internettet ikke rigtig blive enige med sig selv om… Så skal vi ikke bare blive enige om, at vi hyldede pizzaen uanset anledningen *G*

Ugen bærer også præg af reste mad. Men det er rigtig fint at kunne vise, hvordan rester kan bruges til dagens første måltid. Eller til frokost, hvis man er en af dem der spiser +2 måltider dagligt.

Og nu til min mad-uge i billeder
Oksekøds pizza – hotdog med grønlangkål og kålpølse – broccoli pizza og tabouleh salat

Med undtagelse af de tre ovenstående måltider er alle de viste måltider i denne uge eksempler på dagens første måltid

Små buttede pandekager – brie – rød peber – spejlæg – te med kokosolie

Et ret klassisk dagens første måltid – dog er en del af det sædvanlige grønt og protein skiftet ud med pandekager (som også er gode proteinkilder)

Kyllinge vaffel – tabouleh – chorizo – guaccesyltede rødløg

Et meget hurtigt, nemt og lidt mærkeligt dagens første måltid, men sådan er det, når det skal gå stærkt!
Som jeg ofte siger, så lever jeg ikke for at spise, men spiser for at leve. Og derfor behøver alle mine måltider ikke at være super duper over the top agtige! *G*

Entrecote – dampet broccoli – brunet smør – et glas saltvand – te med kokosolie

Jeg drikker saltvand intuitivt – dvs. når jeg kan mærke at jeg har brug for salt. Og det havde jeg denne morgen.
Jeg tror på at vores kroppe er ret intelligente og når jeg drikker sådan et glas saltvand og sidder og siger “Ahh” og faktisk nyder det, så tror jeg på at det er fordi min krop har brug for det. Og derfor stoler jeg på de signaler den sender mig.

Chorizo med guaccebroccoli pizza – rød peber – spejlæg
Broccoli pizza – tabouleh salat
Chorizo – avokado – spejlæg – tynde pandekager med hindbærfyld – te med kokosolie

Jeg lavede en portion af de her tynde pandekager forleden og de smager så meget lig normale pandekager med mel at de røg alle sammen på et par dage.
Det er stadig “søde” sager i mine øjne og der er flere kulhydrater i end der ville være i et typisk dagens første måltid. Men ind i mellem lader jeg mig selv forkæle og så tilretter jeg resten af dagens kulhydrat indtag efter det

Oksekøds pizza – tynde pandekager med fibersirup – te med kokosolie

Nu sagde jeg jo godt nok at jeg ind i mellem forkælede mig selv med pandekager… 3 ud af 7 gange dagens første måltider er vel også kun ind i mellem?!? *G*

Det er stadig KETO – og jeg holder mig under mine 20-30 g kulhydrater om dagen, men det er faktisk ikke sådan her jeg helst vil spise – eller for den sags skyld anbefaler at spise.
De søde sager – eller de som efterligner søde sager kan ofte trigge vores lyst til søde sager og det gider jeg faktisk ikke kæmpe med, når jeg ved at jeg kan lade være..
Men lige pt. er det sådan det er og det er OK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *