KETO ERFA,  Mit KETO forløb

Serietid

Mit KETO-forløb – uge 7

Min syvende uge på KETO minder ufattelig meget om den sjette uge og derfor er indlægget for denne uge usædvanligt kort. Men set i bakspejlet er det også rart at vide at der faktisk også ind i mellem var ro på – der behøver jo ikke ske noget banebrydende hver uge!

Jeg havde meget energi i denne uge også – faktisk fortsatte den dejlige uendelige energi ind i denne uge og jeg har aldrig været så overskudsagtig på både jobbet og den private front. Det var en fantastisk følelse!

Mine noter for denne uge er meget lig sidste uges noter – dog er der en væsentlig forskel. Nemlig at jeg stort set ingen appetit havde.

Min madlog vidner om netop dette – færre måltider og færre mellemmåltider. Der er dog stadig mellemmåltider, men de består primært af te med kokosolie. Kan det kaldes for et mellemmåltid? Tja – måske ikke, men jeg har logget det for at være sikker på, at se hvis jeg skulle begynde at drikke mine kalorier og derfor er det registreret som sådan hos mig

Vægtmæssigt har jeg tabt 5,6 kg i alt på dette tidspunkt. og har faktisk nået mere end mit mål allerede.
Dog er jeg dybt fascineret over den fantastiske følelse og ro jeg har i kroppen og derfor overvejer jeg på intet tidspunkt at stoppe med at spise på denne måde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *