Alt det andet

Anmeldelse: SUKRIN Fiberbrød

Netto havde for nylig denne pakke med en færdig brødblanding fra SUKRIN og selv om jeg – som udgangspunkt – ikke spiser brøderstatninger og slet ikke brøderstatninger som denne besluttede jeg mig for at prøve den af.

Blandingen koster 30 kr. og derfor er det et rimeligt dyrt hjemmebagt brød. Men hvis du selv skal indkøbe diverse forskellige ingredienser – og ofte ingredienser som du ikke bruger i dit køkken i forvejen, tænker jeg at du kommer tæt på samme pris på et helt hjemmelavet brød.

Udover selve blandingen skal du kun bruge vand. Brødet er nemt at røre sammen og er også forholdsvis nemt at forme.

Ifølge brugsanvisningen på bagsiden af pakken skal brødet have 1 time i ovnen – det passede fint på min ovn.

Brødet er groft og det afspejles også i smagen – det smager ret sundt. Men for en som ikke har spist en skive brød i virkelig lang tid er det en super fin og dejlig smag.
Brødet er lidt til den klæge side, men til gengæld får du ikke den der æggede fornemmelse, som du tit kan få med hjemmelavet LCHF/KETO brød.

Jeg frøs brødet ned efter at have spist et par skiver af det og har efterfølgende taget brød op og varmet det i min TEFAL multi maskine. Det virkede fint og brødet var næsten lige så fint, som da det var nybagt.

Så hvis du gerne vil spise noget der minder om brød er dette brød et fint bud synes jeg.

Dog mener jeg – biased eller ej – at mine egne boller er et bedre bud. Jeg har dog ikke prøvet at bage dem som brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *