Tabouleh med blomkål
Den mellemøstlige tabouleh salat med bulgur har altid været en af mine ynglings salater, men eftersom jeg ikke længere spiser bulgur, har jeg ikke spist den længe.
Men den her opskrift på tabouleh med blomkål dur så fint i stedet for den originale. Smagene træder godt frem og jeg får fornemmelsen af at spise den lækre tabouleh
Jeg elsker smagen af mynte og persille sammen – suppleret af den syrlige og fyldige smag fra dressingen 🖤
Jeg spiser den tit som en salat, men den smager også rigtig dejligt som tilbehør til både lyst og mørkt kød
Jeg bruger soltørrede tomater i min opskrift på tabouleh med blomkål, da jeg ikke tåler friske tomater
Tabouleh med blomkål
Antal: 4 pers
Ingredienser:
- 700 g blomkål
- 2 store håndfulde persille
- 40 g soltørrede tomater
- 1 stor håndfuld mynte
- 1 rødløg
- olivenolie
- citron saft
- salt
- peber
Lav blomkål til blomkålsris i din foodprocessor eller på et rivejern
Hak persille og mynte fint
Skræl og hak rødløget fint
Skær de soltørrede tomater ud i tynde skiver og skær dem derefter i små tern
Bland det hele godt sammen i en skål
Bland lige dele olivenolie og citronsaft og smag til med salt og peber
Vend dressingen i salaten – eller server den ved siden af, så folk selv kan bestemme mængden af dressing på deres salat