Cremet karry sauce
I dag deler jeg en opskrift på karry sauce med jer.
Det virker måske banalt, men der findes næsten ikke noget værre end at få serveret en karry sauce som enten ikke smager af noget eller som er tynd som vand
Når vi spiser KETO kan det godt være lidt besværligt at få en sauce jævnet – og vi kommer aldrig til at få samme tykke sovs, som man måske spiste førhen.
Men jeg synes denne karry sauce er vildt lækker – både i smag og konsistens.
Jeg synes en karry sauce kan blive sådan lidt skarp i det, men når man brænder karryen af før man bruger den giver det en lækker og fyldig smag
Jeg har her serveret saucen til kylling, men saucen kan bruges til lige det du har mest lyst til
Karry sauce
Antal: 4 personer
Ingredienser:
- 3 tsk karry
- 1 mellemstort løg
- 150-200 g spidskål
- 125 g mascarpone
- 1 dl fløde
- 2 dl vand
- Smør til stegning
- Salt
- Peber
Brænd karryen af ved middelvarme til den fantastiske duft af karry breder sig i køkkenet – sæt til side
Hak løget fint og sauter i smør
Snit spidskålen fint
Når løgene er klare putter du spidskål, vand og karry ved og lader spidskålen falde sammen under låg
Tilsæt fløde og lad saucen koge op i et par minutter
Tilsæt mascarpone og smag til med salt og peber
En kommentar
Pingback: