Mascarpone
juni 5, 2021

Mascarpone er virkelig nemt at lave selv og det bliver lige så lækkert som det købte
Jeg bruger mascarpone i både søde og salte retter som f.eks. den lækre karry sauce eller den dekonstruerede jordbærtærte

Mascarpone
Ingredienser:
- ½ L fløde
- 1 spsk citronsaft
Varm fløden op til 85 grader og kom citronsaft i under omrøring. Du vil allerede nu fornemme at massen bliver lidt tykkere
Lad det køle lidt af før du putter det i en overdækket skål og stiller det i køleskabet til næste dag
Passer din fløde citron blanding gennem en sigte beklædt med et stykke ostelærred eller et rent viskestykke
Lad blandingen passere i køleskabet i ca. 12 timer
Jo længere du lader vallen dryppe fra – jo tørre en mascarpone får du

Forrige
Kryddersmør med ramsløg

Nyere
Jordbær shake
Du vil muligvis også synes om

Wraps med and og asiatisk mayo
juli 24, 2020
Sommermad
juli 8, 2020