Mascarpone
juni 5, 2021

Mascarpone er virkelig nemt at lave selv og det bliver lige så lækkert som det købte
Jeg bruger mascarpone i både søde og salte retter som f.eks. den lækre karry sauce eller den dekonstruerede jordbærtærte

Mascarpone
Ingredienser:
- ½ L fløde
- 1 spsk citronsaft
Varm fløden op til 85 grader og kom citronsaft i under omrøring. Du vil allerede nu fornemme at massen bliver lidt tykkere
Lad det køle lidt af før du putter det i en overdækket skål og stiller det i køleskabet til næste dag
Passer din fløde citron blanding gennem en sigte beklædt med et stykke ostelærred eller et rent viskestykke
Lad blandingen passere i køleskabet i ca. 12 timer
Jo længere du lader vallen dryppe fra – jo tørre en mascarpone får du

Forrige
Kryddersmør med ramsløg

Nyere
Jordbær shake
Du vil muligvis også synes om

Min mad-uge i billeder
februar 22, 2021
Chai latte med kakao
september 10, 2020