Opskrifter,  Tilbehør

Mascarpone

Mascarpone er virkelig nemt at lave selv og det bliver lige så lækkert som det købte

Jeg bruger mascarpone i både søde og salte retter som f.eks. den lækre karry sauce eller den dekonstruerede jordbærtærte

Mascarpone

Ingredienser:

  • ½ L fløde
  • 1 spsk citronsaft

Varm fløden op til 85 grader og kom citronsaft i under omrøring. Du vil allerede nu fornemme at massen bliver lidt tykkere

Lad det køle lidt af før du putter det i en overdækket skål og stiller det i køleskabet til næste dag

Passer din fløde citron blanding gennem en sigte beklædt med et stykke ostelærred eller et rent viskestykke

Lad blandingen passere i køleskabet i ca. 12 timer

Jo længere du lader vallen dryppe fra – jo tørre en mascarpone får du

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *