Lækkerier,  Opskrifter,  Tilbehør

Råcreme med lakrids

Da jeg gik i gang med at spise KETO igen i år blev jeg enig med mig selv om, at når vi nåede sommeren og det var muligt at købe de store lækre – og lokale jordbær, så var det OK at bryde min sukkerfri periode for at spise råcreme og jordbær.

Sådan gik det dog ikke – jeg kunne ikke få mig selv til at bryde det gode jeg oplevede i min krop og derfor gik jeg i stedet i gang med at lave en sukkerfri råcreme.
Denne er med lakridspulver som giver en naturlig sødme til råcremen – og hvem elsker ikke lakrids? 🖤

Jeg har aldrig brudt mig om fløde og det var den primære årsag til at jeg ikke tænkte jeg ville kunne spise en råcreme uden sukker. Men efterhånden som jeg har været længere og længere på KETO vænner man sig til smagen. Dog vil jeg gerne stadig kamuflere den der, hvor jeg kan – her med lakridspulver.

Råcreme med lakrids

Antal: dessert til 4

Ingredienser:

  • 2 æggeblommer
  • 1 dl. fløde
  • 1/4 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
  • 1 tsk. rålakridspulver

Del æggene i blommer og hvider – gem evt. hviderne omelet.

Pisk blommerne luftige sammen med vaniljepulveret.

Pisk fløden let sammen med rålakridspulveret.

Vend forsigtigt fløden i æggeblandingen.

Server råcremen sammen med din foretrukne frugt.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *