Alt det andet

Min mad-uge i billeder

Endnu en uge er gået og denne uge har godt nok ikke budt på meget spændende mad.
Jeg har ikke haft ret meget appetit pga. varmen  og har max spist 2 måltider om dagen – og det er ikke engang hver dag jeg har nået det.

Jeg kan ikke huske om jeg før har fortalt om det her på bloggen, men min krop siger selv til og fra ift. mængden af mad og derfor kan den mængde mad jeg spiser dagligt svinge rigtig meget.
Det er ikke altid at jeg er i stand til at lytte til min krop, men når jeg er, så synes jeg det er vildt fascinerende at være vidne til, hvor helt enorm klog den faktisk er!

Salat med avokado og artiskok, bøf af striploin, broccoli og bearnaisesauce

Ugens mest interessante måltider består af mad jeg spiste ifm. udvikling og test af opskrifter, men i mangel af mere spændende ting, får I et par sneak peaks på dem i denne uge *G*

Forsøg ud i at lave en KETO venlig ris a la mande – jeg kalder denne for Chi a la mande *G*

Men hvis du ikke har noget interessant at vise, hvorfor lader du så ikke bare være med at vise billeder af din mad – kunne du måske sidde og tænke?

Og det tænker jeg da også ind i mellem selv.
Men jeg får en del spørgsmål fra folk som ikke kender ret meget til LCHF (KETO) og fra folk som mangler inspiration fordi de er gået lidt fast i at spise kød, grønt og flødesauce.

Så derfor viser jeg billeer af, hvad jeg spiser – også selvom det ikke er så sk… spændende hver uge.

Og faktisk også netop fordi jeg ikke bruger mange timer i køkkenet hver dag – det er nemlig slet ikke nødvendigt med KETO. Jeg viser også billeder af det jeg spiser for at vise at det er hurtigt, nemt og (næsten altid) stadig lækkert *G*

Dagens første måltid efter træning en dag – den lækre Bulletproof Kakao
Ugens mærkeligste måltid, men det var hvad der var i køleskabet..
Mørbrad strimler, bacon, pebersauce, avokado, agurk og ost *G*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *