Opskrifter,  Sauce,  Tilbehør

Porre Bacon Sauce

Det meste af mit liv har jeg vekslet mellem 2 saucer – Knorrs Bearnaise og Knorrs Grøn Peber sauce *G*

Det gør jeg selvsagt ikke mere og selvom jeg nu godt kan spise mayo er det altså ikke alt jeg vil have det til – det er alt andet lige ikke alt at mayo passer til, så jeg prøver mig frem med lidt forskellige ting nu og da.
Nogle gange lykkes det jeg havde tænkt mig og andre bliver kun smagt på og derefter aldrig tænkt på igen!!

En af de gange jeg synes det er lykkes er denne. Som I ved er jeg jo ret begejstret for stuvede – og/eller flødesaucer og dette r vel lidt en blanding af det.
Desuden elsker jeg porre, så det kan da næsten ikke blive bedre *G*

Jeg tænker at saucen kan spises til det meste, men selv ville jeg spise den til lyst kød – altså gris eller fugl.
Jeg har her spist den til hakkebøffer – det kunne godt gå, men jeg synes ikke det var optimalt.

Portionen her rækker til 2-4 personer afhængig af, hvordan man vælger at servere den. Serveres den som tilbehør rækker den kun til 2, men serveres den sammen med en salat eller grøntsager kan den godt række til 4.

Porre Bacon Sauce

Antal: 2-4

Imgredienser:

  • 200 g porre
  • 200 g bacon i tern
  • 50 g løg
  • 2,5 dl fløde

Steg baconen til den er gylden, men ikke færdig på en tør pande. Baconen skal være stegt, men må ikke være stegt sprød.

Sigt baconfedtet fra og stil begge ting til side.

Rens porrerne og skær dem ud i ca. 1/2 cm tykke skiver.

Skær løget ud i tern.

Steg løg og porre ved lav varme i baconfedten. De må ikke tage farve.

Tilsæt bacon og fløde til porre/løg blandingen og lad fløden blandingen simre til saucen har fået den ønskede konsistens.

Smag til med salt, peber og muskatnød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *