Alt det andet

Min mad-uge i billeder

Så nåede vi den sidste søndag i 2020 og årets 25ende indlæg om, hvad jeg har spist i den forgangne uge.

Jeg håber at billederne har været til inspiration for jer og at I har set at det er helt almindelig mad man spiser – også på KETO.
Jeg møder stadig tvivl og spørgsmål som “HVAD spiser du SÅ?”, når folk hører at jeg ikke spiser brød, pasta og lign. og de fleste ser ikke ud til at være overbeviste, når jeg siger at jeg spiser helt lige så almindeligt mad ligesom dem.
Det er kun når jeg føler mig lidt kæk eller kender dem der spørger, at jeg tilføjer sætninger som “…bare meget lækre mad” eller “…bare meget sundere mad” *G*

Den forgange uge har været præget af julemad og lidt for mange lækkerier, men det er OK for det er et bevidst valg.
Jeg har stadig holdt mig på mine max 30 g kulhydrater dagligt.
Jeg har godt kunnet mærke at jeg har følt mig lidt mere sulten end normalt fordi en stor del af mine kulhydrater har bestået af fyldte chokolader og risengrød i stedet for grønt, men.. det lever jeg med – det er jo kun jul én gang om året 🎅

Jeg spiste en del mere risengrød end de 2 billeder her indikerer – jeg er total fan af denne risengrød!

Oopsies med ost, avokado, spejlæg og rød peber – te on the side

Weekend med masser af tid til at hygge med og om dagens første måltid

Rester af fyld fra de fyldte chokolader puttet på søde vafler – spejlæg – te on the side

Resterne af fyldet fra de fyldte chokolader er perfekt at bruge på pandekager eller vafler – ja, man kan sådan set også bare spise det rent, men jeg forsøger at fremgå som et godt eksempel her, så lad være med at sige det til nogen *G*

En hurtig kødsauce på revet courgette
Lækre julede pandekager – agurk – rød peber – røræg
Risengrød med kanelsukkerjulede pandekager – spejlæg – agurk – rød peber

Endnu en dag hvor der var tid til at hygge om dagens første måltid – og køleskabet bugnede af muligheder 🖤
Thats why we love food prepping!

En variant af grønkålssalaten

En variant af grønkålssalaten – her uden røget andebryst, men til juleanden + medisteren + flæskestegen
Jeg glemte alt om at tage billeder af resten af julemaden, så den må I tænke jer til *G*

Fyldte chokolader – købt juleslik og chokolade – traditionelle julesmåkager

Sådan så udvalget ud til kaffen juleaften – sukkerfrie (så godt som i hvert fald) fyldte chokolader, almindeligt sukker og farvestof fyldt slik og hjemmelavede småkager.. fyldt med sukker og mel, men med gode råvarer!

Jeg spiste noget af det første, lidt af det midterste og intet af det sidste! Måske havde et klogere valg været at skifte det midterste ud med en enkelt af det sidste, men dels er min erfaring at min mave har det rigtig skidt med mel og dels kunne jeg ikke stå for abrikos flæsket *G*

Rød peber – agurk – bacon – røræg – avokado – julede pandekage – yndlings te on the side

En del af udvalget af de fyldte chokolader vi har lavet i år
Dem har jeg spist.. ehm.. nogen af i løbet af juledagene – og kommer også til at spise nogen af dem mellem til nytår.. og i dagene op til.. og sikkert også efter.. *G*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *