Kyllingefrikadeller med kål og bacon
Kyllingefrikadeller kan spises døgnet rundt og kan varieres i det uendelige
Jeg er ikke stor fan af almindelige frikadeller, men deller af fugl er et hit! *G*
Jeg prepper tit en stor portion kyllingefrikadeller og spiser af dem i løbet af ugen eller smider dem i fryseren.
Jeg spiser dem gerne døgnet rundt.
De fungerer fint kolde på en morgenmadstallerken, lune til frokost og varme med lækkert grønt tilbehør til aften. Selv som en lille hurtig snack er de fantastiske – også direkte fra køleskabet
Afhængig af hvad du har puttet i dem kan de serveres med alverdens tilbehør.
Disse er stoppet med kål og bacon og jeg har serveret dem til den lækre broccolisalat. Men jeg kunne lige så vel have serveret dem med en gang stuvet kål eller måske den lidt skøre porre bacon sauce.
Anyways – her kommer en idé til at opjustere kyllingefrikadellerne lidt
Kyllingefrikadeller med kål og bacon
Antal: 8 stk
Ingredienser:
- 400 g hakket kylling
- 50 g porre
- 100 g spidskål
- 150 g bacon (i tern)
- 1 tsk hvidløgspulver
- salt
- peber
- smør til stegning
Snit porre og spidskål fint og skyl og slyng det godt
Steg baconen gylden, men ikke helt færdigt. Gem fedtet til at stege frikadellerne i
Bland alle ingredienserne sammen med det hakkede kyllingekød
Steg frikadellerne i baconfedtet – suppler med smør, hvis der ikke var fedt nok i dit bacon
Krydr frikadellerne med salt og peber