Cravings,  KETO ERFA,  Mit KETO forløb

Serietid

Mit KETO-forløb – uge 15

Puha – jeg kan læse på mine noter at den sidste tid har været lidt hård at komme igennem – dels ferie med forventninger om at skulle hygge og derefter alt for meget arbejde, som naturligt – hos mig i hvert fald – fører øget cravings med sig.
Men heldigvis var dette en uge, hvor der blev rettet op på alt det og jeg kom tilbage til normalen.

Det er ikke fordi jeg spiste mange is eller har spist sukker eller sødestoffer generelt, men bare forventningen om det øgede mine cravings og indre dialoger. Jeg kunne dog sagtens mærke, at dialogerne slet ikke er som de var for 14-15 uger siden og det er også kun få sekunder ind i mellem at lysten til noget sødt dukker op, så der er helt sikkert sket en ændring på de uger.

Jeg kan læse mig frem til at jeg i denne uge måtte justere på mit saltindtag igen. Jeg gik tidligere ned på 2 glas dagligt, men gik i denne periode igen op på 3 glas med ca. 1 tsk. i hvert glas. Jeg tænker at det skyldtes vejret, varmen, og at jeg træner – det er begge dele som gør at vi sveder mere og derfor udskiller mere væske – og dermed også flere salte og mineraler.

Jeg øgede mit saltindtag fordi jeg dels følte mig en smule utilpas, men også fordi jeg begyndte at få kramper i læggen om natten – det plejer at være et sikkert tegn på at jeg er dels dehydreret og dels mangler salt. Kramperne stoppede efter få dage og jeg følte mig igen som mig selv – og i tilgift synes jeg også at både cravings og sult er forsvundet.

Mine måltider bar i denne uge præg af at jeg skulle tilbage til normalen og det var derfor større og mere rå måltider end det har været i en periode – rå på den måde at de vitterlig kun bestod af fedt-grønt-protein. Ingen bløde eller søde sager – og heller ikke brøderstatninger.
Jeg kan se at jeg har noteret, hvor fedt det er at mærke at kroppen prompte reagerer på at jeg spiser sådan igen.
Jeg – og min krop – elsker det!

Vægten fortsætter med at falde og min vægt sagde på dette tidspunkt -10,2 kg.
Som jeg før har skrevet er mit fokus ikke længere vægt, men det ændrede ikke på at der stadig var lidt på sidebenene som sagtens kunne undværes – og heldigvis er KETO – og vores krop så klog at den jo tager af det vi selv bærer rundt på, hvis der er noget at tage af! Og vi spiser i kalorieunderskud.
Det er da smart *G*

I næste uge runder jeg denne serie af, opsummerer de 15 første uger på KETO uden sukker og sødestoffer og laver en kort opsamling på, hvordan jeg spiser nu kontra hvordan jeg levede da.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *